Toisinaan aikaa joutuu kuluttamaan netissä shoppaillen. :D
Silloin, kun urheilulta ja lastenhoidolta ehtii. Eilen oli sellainen päivä. Bootzilla oli tarjouksia Desigualin vaatteista. 

Ajattelin vähän jo tulevaa mahan kasvuakin. Siksi tilasin pitkän mallisia, venyväkankaisia paitoja. Housut varmaan sitten operoin mahaystävällisiksi, kun sen aika koittaa. En kyllä tiedä miten sen teen, ompelijaa kun minusta ei koskaan tullut, en päässyt edes pääsykokeisiin aikoinaan. :)

              

Housut on Pieces Funky five leggings, paidat kuten kuvasta näkyy, Desiqualin. Sinisävyinen TS_DANAE ja punasävyinen TS_EMY. Niitä kelpaa sitten venytellä kasvavan masun päälle. Tarkoitus olisi pitää muuten kroppa kunnossa, että ainut kasvava vartalon osa-alue on maha. (Ja no, tissit turvonnee siinä sivussa...) Urheilu on mukana kuvioissa koko raskauden ajan, oman voinnin mukaan. Kahvakuulailu 2 krt / vko ja lenkkeilyähän tulee harrastettua päivittäin 5-10 km, kun koiria on oikein kaksin kappalein. Ruokavaliokin on hyvin rehupainotteinen. Lähtöpaino on 65kg, ja tavoitteena on, ettei se nousisi yli 10kg. (Vaikka muissa raskauksissa on tullut lähes 20kg.)

Ei se eilinen shoppailu tähän loppunut. Digitestit alkavalle viikolle piti tilata. Pitäähän se nähdä, että hormonimäärä lisääntyy. :) Myös kotidoppler tuli tilattua, sillä voi pitää uskoa yllä, ennen ku potkut alkaa tuntua joskus 16-18 - viikolla.

           

Onhan se niiin ihanaa olla raskaana. <3 Neljä vuotta sitten viimeksi olin, ja ihan just niin auvoisaa aikaa on, ku muistelinkin.

Melko oireetonta ollu tää mun odotus. Väsymys iskee välillä äkillisesti, kahvi ei maistu, joskus närästää, janottaa ja pissattaa. Tisseissä on tuntemuksia. Siinäpä ne. Ei paha ollenkaan. :D