Keskiviikkona 10.12. alotettiin ukon kans kevyempi, Fitfarm-tyyppinen ruokavalio. Vähän soveltaen, ku mä imetän ja mies on reissuhommissa toisinaan.

Mun lähtöpaino aamulla 76,6 kg ja ukon 98,5kg.

Tyyli on se, että lounas ja päivällinen koostuu pääosin jättiannoksesta rehuja. Kevyttä lihaa/kalaa/kanaa sekaan. Päivän aikana juodaan väh. 3 litraa vettä, ja syödään aamupala, välipala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala. Lenkillä pyritään käymään joka päivä. Salitreenitkin tulee kuvioihin tammikuussa. Niihin liittyy miehen joululahjaki... Mutta siitä lisää myöhemmin. ;)

Ihan extempore ilmottauvuttiin siskojen kaa Fitfarmin Naisten Superlauantaihin, joka on 24.1.15. Siellä Jutta luennoi, sit sai valita kolme liikuntatuntia, joihin osallistuu. Puolen tunnin tauot on välissä. Ensin otin kuntosalitreenit, sitte Chiballin ja viimisenä Pilateksen.

Tomas lähtee reissuun mukaan ku se on Tampereella asti, eikä semmosta reissua ehdi päivässä heittää. Esikoinen lähtee Tompan hoitajaksi. Hotelliki varattiin jo. :) Oon niiiin innoissani. Ja on suuri motivaatio saada ihraa karistettua ennen tuota lauantaita. Ja ku haluun mahtua entisiin pöksyihini. Ja haluun Freddyt! <3 Joulupukilta haluan juokukengät. :) ja aktiivisuusmittarin. Tai joku semmonen se oli...