Voi mahoton! Nyt starttasi toiseksi viiminen BC-viikko. Näin jälkikäteen aatellen 8 viikkoa on menny aivan hujauksessa. 

Viikolla kaikki meni oikeinki hyvin. Imetän, joten oon sallinu itelleni 2 välipalaa toisinaan. Rahkan ja protskupatukan. Välillä banaaniletun mehukeiton kans.

Perjantaina kaikki ei sujunu suunnitelmien mukaan. Töissä jouduin syömään pullan ku en hoksannu tehdä eväitä. Illemmalla tuli aivan ylitsepääsemätön himo Choko-Remix-pussin suklaisiin. Ja niin mä sitten kävin ostaan kyseisen pussin ja söin siitä kaikki suklaat ja mustat pallot. Päälle vedin muutaman sokerittoman hedelmäkarkin ja Snickersin. Eikä ees harmittanu jälkeenpäin. Tuli hyvä mieli ku makeanhimo lähti. :) Ja taas dieetti jatkui ohjeiden mukaan... Kunnes tuli huippu-uutisia! Saatiin mahdollisuus ostaa tää meän vuokrakämppä mukavin ehdoin ja lähes tarjoamaamme hintaan, niin sen kunniaksi annoin itselleni luvan herkutella Snickers-jätskillä ja yhdellä kuivakakun palalla.

Söin myös mansikkatuutin ku poika yllärinä semmoisen mulle kaupasta toi. Meni hitusen motivaatiosta hukkaan, ku puhelimenvaihdon yhteydessä katosi viralliset aloituskuvat. Nyt en voi osallistua eniten muokkautuneiden kilpailuun. :(

Niin, suklaapiirakkaakin söin, ku tapahtu semmonen ihme, että kasiluokkalainen poika innostui leipoon, ku eihän se ikinä leivo! Eli repsahduksia tuli, enkä ees yrittäny vastustella. Ei elämä niihin kaadu. Vastaavasti jätin sitten aterioita välistä, ettei tuu liikaa kaloreita.

Treenit sujui hyvin ja hiki irtosi.

1.10.To Lepo
2.10.Pe Viikkotreeni 8
3.10.La Lepo
4.10.Su Treenimix
5.10.Ma 1-jakoinen
6.10.Ti Treenimix
7.10.Ke Kahvakuulatreeni
              Kävely 6km
              Iltakävely 3km

Paino 65.4kg (-1.1kg, kaikkiaan -6.6kg)

Kilot vaan karisee! Ja vatsan reunoilla erottuu jo jotain lihaksen tyyppistä. :) Siitä se sixpäkki rupiaa muotoutuun!

Noita treenimixejä oon tehny ku alkaa samat treenit kyllästyttään. Tiistaina esim. tein 3x30 askelkyykkyä kera 10kg käsipainojen, 3x10 vipunostoa 12kg kuulalla, 3x10 kickbackia 10kg käsipainolla molemmille käsille, ylätaljaa naruvirityksellä 3x15, vatsat laitteella 3x30, sivukierrot 12kg kuulalla 3x30, jalkojen nostot selinmakuulla 3x25, etuheilautukset 12kg kuulalla 2x50.

Muutoskuvien aikakin koittaa parin viikon päästä. ;)