Tää postaus ei liity urheiluun tällä kertaa. Meiän taloudellinen tilannehan on mikä on. Niin siitäki välillä.

Tosiaan mies oli lomautettuna määräaikaisesti pari kuukautta. Sitten ilmoittivat että lomautus jatkuu toistaiseksi. Siitä suovaantuneena ukko soitteli eräästä avoimesta työpaikasta. Käskivät laittaa hakemuksen. Ennen ku ehti laittaa hakemusta, soittivat työhaastatteluun ja jo haastattelussa löivät kättä päälle, paikka oli hänen! :)

Eli mies on taas töissä, minä äitiyslomailen syksyyn ja mietin mitä sitten teen.

Isoimmat velat on ulosotossa, kiinteistövelat on onnistuttu hoitamaan sovitusti, ja välittäjä on vaihdettu pitkän linjan ammattilaiseen. Jotenkuten pärjätään taas kun liiton rahat rupes pyöriin ja nyt onkin tulossa lomarahat ukolle, ja eka tilikin tulee jo kuun lopussa.

Kävimme viime viikolla kihlakunnanvoutilla ulosottoselvityksessä. Eipä meillä mitään ulosmitattavaa oo, ku autotki arvottomia romukasoja, skootterista ei oo kuulemma kiinnostunu, ja kiinteistöt on pankin kahleissa. 

Positiivista on se, että kun palkoista ulosmitataan, niin kummallekin lasketaan suojaosuus kaikista lapsista. Eli nettoa pitää jäädä 2145,90e kummallekin ennenku mitään ulosmitataan. Ja ylimenevääkään osaa ei viedä kokonaan. Mullahan ei varmaan paljoa menekään yli kunhan töihin menen, mutta mieheltä lähtee iso siivu.

Kihlakunnanvouti oli mukava ja inhimillinen nainen. Antoi meille käyntikortin yksityiseen velkaneuvontaan. Soitin sinne samana päivänä, ja jo tänään, viikko soitosta, meillä on sinne aika! Sen jälkeen ehkä ollaan taas vähän viisaampia asian suhteen. Toivottavasti tähän joku järkevä ratkaisu löytyy.

Tilapäisapua saatiin seurakunnalta, 250e:n arvosta S-lahjakortteja. Todella ihana apu. <3