Flunssa jatkuu, mutta jospa se tästä pikkuhiljaa laantuis... Lenkkeilytaukoaki oon pitäny kokonaiset 2 pv, ja kaipaisin jo liikkumaan!

Eilen paukkui rv29. Masukuva sen kunniaksi. :)

image-normal.jpg

Eilen mulla iski aamulla tosi epämiellyttävä kylki- ja ylämahakipu. Se mahan "kuori" oli toooosi kipeä, ja kun vauva potki, tuntui kipu sietämättömältä. Hieronta auttoi vähän. Oli kuitenki pakko mennä sänkyyn makoileen ja etsiä asento, jossa kipu tuntui vähiten. Siihen sitten nukahdin. Herätessä kipu oli onneksi kadonnut.

Klo 13 ekaluokkalainen tuli koulusta, ja toi tullessaan mulle postin sänkyyn. Kohta hän tuli kysymään ottaisinko kahvia. <3 Ihana rakas kullanmuru oli keittäny mulle kahvit. Toi sitten sänkyyn kahvin lisäksi myös suklaakeksin. :')

Siitä sitten piristyin sen verran, että äkkiä lastalla keräsin lelut, pyykit ja roskat kasaksi takan edustalle ja käskytin lapsia siivoomaan kasan. Tein ruuaksi pikaisesti makaronia, jauhelihaa, edellispäiväsiä lihapullia ja maksalaatikkoa. Normaalisti teen joka päivä jotain erilaista ruokaa ja salaatin lisäksi. Lounaaksi saatan itse syödä edellispäiväistä ruokaa. 

Ruuan jälkeen kävin suihkussa ja pitkästä aikaa pukeuduin vähän paremmin ja laittauduin. Kun mies tuli töistä, lähettiin kaupungin Prismaan tekeen viikon ruokaostokset. Kotiin tultiin 10 ruokapussin ja ison wc-paperipakkauksen kanssa. Tällä kertaa lapset sai sipsejä, limpparia ja jätskiä normi ruokien lisäksi. Ei tuu kovin usein nykyään herkkuja ostettua, ku ite yritetään syödä terveellisesti.

Mies toki osti itelleen normit perjantaioluensa. Nyt hällä vaan meni pikkasen myöhään tissutellessa, tuli vasta kolmelta nukkuun. Ja kuorsas niin mahdottomasti, että mun oli pakko siirtyä sohvalle nukkuun. Join yöllä kupillisen Muumin Olet ihana -teetä, kun oli niin tukkoinen ja limainen nielu.

Tänään heräsin jo 8 aikaan, kun ala-astelaisilla on lauantaikoulupäivä, puolukkaan menevät.

Nyt vois nukahtaa hetkeksi.