Tultiin keskiviikkona tänne eteläiseen Suomeen. Illalla saavuimme Lahteen (tai itseasiassa Heinolaan) hotelli Kumpeli Spa:han. Oltiin perillä nii myöhään, että uni maistuikin lähes samantien.

Torstaina syötiin hotellin maittava aamupala, ja ajeltiin Lahden keskustaan Perhe-Artelle ultraan. Viikkoja oli liikaa, jotta ois saatu hyvää 4D-kuvaa, joten tehtiin normi ultraus. Ei siis nähty miltä kultsi livenä näyttää. Napanuoraki oli rullalla leuan edessä. Saatiin kuitenki tietää, että vauva on edelleen poika, ja yhä raivotarjonnassa. Elimet, toiminnot ja virtaukset katsottiin huolella. Niin, ja sormet sekä varpaat.

Vauva kasvaa tasaisesti ihan keskikäyrän alapuolella, ja painoarvioksi saatiin 2000g. Käyrästä katsoin, että rv37 ois noin 3kg ja rv40 3.5kg. Ei siis kovin suurta vaavia oo tulossa. :)

Kuviakaan ei saatu ku lähinnä kasvukäyristä.

image-normal.jpg


Ultran jälkeen ajeltiin Helsinkiin lvi-messuille. Siellä kierreltiin ja tavattiin tuttuja, entisiä ja nykyisiä yhteistyökumppaneita. Liput oli meille ilmaiset, ja kahviliputki meille tarjottiin. Messuilla vierähti useampi tunti, ja käveltyä tuli monta kilometriä.

Yöksi tultiin Airport Hotelli Bonus Inn:iin. Syötiin päivälliseksi rasvaiset pizzat tuplajuustolla & valkosipulilla. Huh että tuli täys olo ja yökötys, joka jatkui koko illan. Päikkäreitten jälkeenki oli vielä ähky. Silti piti lähtä Jumbon Prismaan ostaan karkkia ja samalla lapsille tuliaisia. Tulihan siinä kävelyäkin samalla. :)

Nyt aamulla aamiaisen jälkeen mies lähti työmaakäynnille.

Ite jäin hotellille ootteleen, ku se työmaa on tos ihan lähellä.

Vielä päivän masukuva rv33+0.

image-normal.jpg