Aamukahvin ja lojumisen jälkeen päätin, että en jää tänään sängyn pohjalle makaamaan, vaikka flunssasta johtuen olo oliki hieman vetelä.

Hetken mielijohteesta raahasin pinnasängyn yläkerrasta alas, pesin sen huolella ja nostin pohjan ylös.

Laitoin sänkyyn upouuden, meän sängyn alla odotelleen patjan, kosteussuojan ja lakanan sekä peittoon uuden tähtipussilakanan. Sänkyyn tuli valkoinen pinnasuoja ja siihen omatekoinen tähtipääty.

Mobilekin siirtyi kehdosta sänkyyn.

image-normal.jpg

Kun sänky oli valmis, tein ruuaksi lasagnea. Miehen kotiuduttua ruvettiin vääntään koirille aitausta talon päätyyn, niin että ne voi huoletta päästää takaovesta ulos juokseen. :) Aitaus oli valmispaketti, ostettiin joltain kylän asukilta edullisesti. 

Saimme aitauksen kehikot kiinnitettyä yhteen, ku mun piti lähtä viemään tyttöä muskariin. Mies jäi poikien kans viimeisteleen aitausta. Esikoinen tuli mun mukaan viemään tyttöä ja samalla reissulla käytettiin koirat n.6km lenkillä. Turvesuolla ne sai juosta irti ja purkaa enimmät energiat.

Nyt onkin vähän rennommat pari viikkoa edessä, kun kalenterissa ei oo muuta pakollista menoa ku neuvola ens viikon maanantaina ja tytön muskari viikon päästä siitä. :)