Oon pessy ja pakannu vauvan kotiutumiskamppeet. Tutti pitää vielä keittää ja ottaa mukaan. En tiedä otanko haalarin vai kaukalopussin. Ja potkupukujakin otan kaksi, kun en osaa päättää kumpi on söpömpi. :D

image-normal.jpg

Tällä viikolla pääsin kuin pääsinkin hurjaan 100km/vko kävelytavoitteeseeni. Oon niiiiin iloinen, kun selvisin siitä! :)

Olo on ollu kohtuu hyvä, pissattaa usein, ja päikkärit on palannu kuvioihin. Välillä huippaa ja pitää heti hakeutua vasemmalle kyljelle makoilemaan. Mutta suurimmaksi osaksi hyvä fiilis. :)

Ens viikko onkin vähän erilainen. Ma on näyttö ja tytön muskari. Tiistaina ei mitään. Keskiviikkona jätän espanjan tunnit väliin ja lähen ukkelini kans Lahteen. Ollaan yö hotelli Kumpeli Spa:ssa. To-aamuna klo 9.10-10.00 meillä on Perhe-Artella 4D-ultra, nähdään miltä se meijän pikkunen näyttää <3 ja kokoarvionki tahdomme. Saadaan sit laittaa lapsillekin kuvia pikkuveljestä. <3 En malta odottaa!

Torstaina käydään myös Finnbuild-messuilla Helsingissä. Otetaan sieltä sit hotelli, jossa yövytään. Perjantaina ukkeli käy jossai työmaapalaverissa aamulla. Sitte meil on koko vkl aikaa tehä mitä halutaan. Oli puhetta et käytäs Tallinnassa ku ei olla siel koskaan käyty. 

Maanantaina ukolla ois sit viel joku työmaapalaveeraus pääkaupunkiseudulla, ja sen jälkeen ajellaan takas pohjoiseen. Sitte onkin jo rv 33+3. <3 Mut jos reissu tosiaan kestää noin kauan, niin mun pitää siirtää neuvola-aikaa, ku se ois ma klo 8.00. Jos sen onnistuis siirtään tiistaille...