Apuaaa! Mua stressaa ja jännittää tulevaisuus ihan hirveesti. :o

Itkettää ja pelottaa.

Me jätettiin siis vastatarjous talon ostajaehdokkaille, ja he vähän laskivat summaa omassa tarjouksessaan. Nyt päätettiin että myydään talo sillä hinnalla, joten meillä on pian muutto edessä jos ei kuntotarkastuksessa ilmene mitään vakavaa.

Ei yhtään tiedetä mihin muutetaan. Ei oo enää mitään intressejä ku ollaan joutumassa velkajärjestelyyn, eikä rakentaminen oo siis mahdollista vuosiin. Kaikki haaveet on romuttunu totaalisesti. :/ En pääse enää asumaan omaan taloon, remontoimaan mieleiseksi, tuleekohan meille enää oikeaa kotia... Vuosi sitten oikein toivottiin että talo menee kaupaksi, oli rantatontti odottamassa, oli lainalupaus pankista, oli talonmallia katsottuna valmiiksi, talopakettien hintojakin kysyttynä. Kaikki romuttui kun tuli merkintä silloin loppusyksystä. 4kk myöhässä meni talo kaupaksi. :( Tai no, eihän se edes menny vielä.

Toisaalta täytyy iloita jos saadaan itse myytyä, kun ulosottomies ei paljon ois meän velkoja kumarrellu, vaan ois myyny talon hinnalla millä hyvänsä.

Jännittää se velkajärjestelytapaaminenkin, pelottaa että miten muiden kiinteistöjen käy, ei oo menny kaupaksi, takaajat on koko velkasummalle. Ihan kauheata jos he joutuvat maksamaan. Taloki pitää myydä tappiolla, kaks takaajaa joutuu molemmat maksaan 3500e, jos ei saada jostain kehiteltyä puuttuvaa summaa. Kyllä tää on niiiin kamalaa! Sen ainaki tiedän, että enää koskaan minusta ei tuu yrittäjää!!! >:(