On menny toooosi pitkä aika edellisestä postauksesta. Vaihdoin puhelinta, ja mun nykyisessä alkeellisessa Lumiassani ei ole ominaisuutta, että onnistuisin päivittämään blogia sen kautta. Nyt sitten sain hommattua ihan ikioman läppärin, ja taas mennään!!! <3

Bikini Challenge oli ja meni, ruokavalioon tuli hyviä muutoksia sen myötä, aamupala on ja pysyy ohjeiden mukaisena. Muutkin ateriat rakentuu järkevämmin. Treenit on kulkeneet mukana säännöllisesti. Kahvakuulakin piti jo päivittää 20-kiloiseen, jotta saa tuntumaa kyykkyihin yms.

Kiloja tuli takaisin n.3, eli ei kauheen paljon. 

Nyt mulla on menossa miehen kilojen karistus -projekti. Hällä kun on ylipainoa semmoset 20kg. Hän on usein yrittänyt laihduttaa, ja haluaisi todellakin olla kevyempi, jo terveydellisistäkin syistä. Mää sitten päätin vähän auttaa häntä asiassa, jos hän haluaa ottaa avun vastaan.

Annoin miehelleni joululahjaksi lahjakortin. Tämmöisellä tekstillä:

"Onneksi olkoon! Olet saanut lahjakortin, joka oikeuttaa sinut tuttuun, turvalliseen Personal Traineriin, vaimoosi 4.1 - 13.3.2016. Tähän 10 viikkoon sisältyy ruokavalio ja valmiit ruuat Fitfarmin ohjeiden mukaisesti, sekä 2 tuntia/vko urheilua PT:n seurassa joko lenkillä, hiihtämässä, juoksemassa tai treenaamassa. Halutessasi valmennusta jatketaan vielä 6 viikkoa yhden lepoviikon jälkeen 21.3 - 1.5.2016. Palkkiot: -10kg Pieni lomareissu PT:n kanssa, -18kg Vaateostoksille PT:n kanssa 150e budjetilla."

Niin me sitten aloitettiin miehen Superdieetti. Nyt eka viikko on takana, siihen ei sisältynyt urheilua ollenkaan, koska mieheni on ollut kipeänä. Ruokavalio on kuitenkin ollut ohjeiden mukainen. Painoa on pudonnut 2,6kg. Lähtöpaino 102,2kg, ja tänään paino oli aamulla 99,6kg. Mahtava alku ainakin! :D