Monet tutut joilla marraskuussa la, ovat ihan kyllästyneitä raskauteensa ja raihnaisia jne. On tukalaa oloa, univaikeuksia, sukkapuikkokipuja, suppareita, useita vessareissuja öisin, itkuisuutta jne.

Kenenkään ongelmia vähättelemättä ajattelin kertoa, ettei se loppuraskaus kuitenkaan kaikilla ole niin kamalaa. Mulla olo on ihan energinen. Toki hengittäminen on istuessa raskasta ja hyvää asentoa on toisinaan vaikea löytää. Yöt kuitenkin nukun melko hyvin, joskus joudun käymään kerran yön aikana pissalla, usein en ollenkaan. Sukkapuikkokipuja ei oo vielä ollu, supistuksetki on ollu pelkkiä masun kovettumisia.

Mieli on iloinen ja aika energinen. Ei ole ongelmia lenkkeillä. Pissalla toki joudun joka lenkillä käymään, mutta luonnon helmassa se ei oo ongelma.

Normi viikkoina tavoite on kävellä 50km/vko, eli reilut 7km päivässä. Tää viikko on tehoviikko, ja aikomus on kävellä 100km tällä viikolla. Eilen, keskiviikkona sain jo 50km täyteen. :)

Kaikenkaikkiaan olo on siis mitä mainioin, ja yritän ottaa ilon irti tästä näillänäkymin viimeisestä raskaudestani! <3

Oon pessy vauvan turvakaukalon päälliset ja kotiutumisvaatteet. Ne on jo pakattu valmiiksi. Omia kamoja en oo pakannu vielä.

Eilen oli kiva päivä. Käytiin siskon kans ottaan vähän lisäripsiä. Samalla käytiin vähän shoppaileen ja mä tein viikon ruokaostokset. 200e meni niihin tällä kertaa. Mukana oli tosin 2 pakettia vaippoja ja 1 pkt kosteuspyyhkeitä tulokkaalle. <3

Ostin tytölle välikausitakin ja lapaset, parit sormikkaat sekä pipon. Itelle sormikkaat, pojille sormikkaat & toppahanskat, ja keskimmäiselle toppatakin.

Ostin myös hygieniatarvikkeita ja suklaata synnärille, ja rättejä, pompuloita, pinnejä, pyykinpesuaineita yms. Hyvin sai kulumaan viimeisen liiton päivärahan. :D

Vielä pitäs hakea elloksen paketti (neuletunika ja saappaat) matkahuollosta, sekä turvakaukalopussi postista.