Nyt mä sitten tölöväsin ne tabut alapäähän, 4 kipaletta, yks kerrallaan. To 14.11. klo 19.30. Oikeastaan ne ois pitäny laittaa vasta huomenna aamulla, mutta laitoin jo nyt, koska mulla alkoi vuoto itsekseen, ja hoitaja varoitti, että jos vuoto on runsasta ennen tabujen laittoa, niin ne saattaa tulla vuodon mukana pois, ennen kuin ehtivät tehota.

Nyt odotan pelonsekaisin tuntein mitä tuleman pitää. Kuinkahan kivulias homma tää tulee olemaan... Otin varalta burana 600:n, niin ku ohjeessa käskettiin. 

Eli ku nyt on kp1, niin jos tästä kierrosta jollain ihmeen kaupalla raskautuisin, niin laskettu aika oiski jo 20.8.2014, aikaistui siis päivän verran. ;D

Nyt ootellaan miten tilanne etenee. Let's see!

Lääkkeet on vaikuttanu pian 3 tuntia. Klo 22.10 otin vielä 2 tablettia kielen alle. Kivut on ollu lähinnä pientä menkkajomotusta. Klo 21.45 tuli ulos alkio sikiöpussissaan. Pussi oli kirkas, hyytelömäinen löllö, n.3-4cm halkaisijaltaan, ja sen sisällä oli lapsivettä.

Kun tabletit suli kielen alle, tuli yksi vähän kipeämpi supistus. Tässä tilannekatsaus klo 22.17.

Klo 22.30 tuli loputki raskausmateriaalit ulos. Tuli noin 10cm pitkä suikale, saman kaltaista materiaalia ku se sikiöpussi. Ja muita epämääräsiä lohkareita.

Kipuja ei ole ollut. Yöllä ei tullut mitään vuotoa rättiin asti. Mutta tabut sai mut palelemaan. Olin illalla pitkään lämpimässä suihkussa, saunaki oli päällä ettei palellut. Nukuin kahden peiton alla.

Nyt pe-aamuna oli on ihan normaali. Vähän niinku ois menkat. Ei sen pahempaa. Jospa tästä selvittiin näin helpolla... Suurinta oli henkinen tuska. :(