Tiistaina sain perjantain hcg:n. Se oli 21. Viikonloppuna Pregcheck oli nega. Ovis kuitenkin oli ja hyödynnettiin jouluna.

Keskiviikkona tuli tunne, että pakko ostaa raskaustesti. Oli tissit kipeenä ja janotti ja pissatti ja kaikkee. Kotona tein heti testin ja ja siihen tuli selvä plussa!!! Voi sitä riemua! :D Uskomatonta, että 8 viikkoa km:sta plussasin taas! Hyvä etten sentään neuvola-aikaa varannu heti samantien.

Torstaina, mun synttäripäivän aamuna testasin taas. Mitä! Viiva oli haaleampi. Ja sittenpä huomasin myös tuhrun. :( Mietin, että ehkä tää on normia alkuraskauden vuotoa. 

Työmatkalla iski pahoinvointi. Oksennus nousi suuhun. Olin onnellinen. Ihanaa! Raskausoireita. Ehkä se raskaus sittenki jatkuu...

Perjantaina se vuoto ei ollu enää mitään tuhrua. :( Viiva haaleni entisestään. Tänäänki vuodan kuin seula. Ei tää mun juttu nyt oikein onnistu. Parempi lakata kuumeilemasta, unohtaa koko juttu. On tässä jo kestämistä. Heinäkuussa spontaani keskenmeno viikolla 7+3, marraskuussa keskeytynyt keskenmeno viikolla 9+1, nyt tammikuussa kemiallinen viikolla 4+2. Puoli vuotta ekasta keskenmenosta KOLMAS KESKENMENO! :'(

Vaikka haluaisin unohtaa koko "projektin", niin mietin salaa, et jos tästä kierrosta tärppäis, niin laskettu aika olis joskus lokakuun puolivälissä. :)