Viiminen BC-viikko on oli vähän haastava kun ajatukset oli jo vapaudessa. Oon haaveillu kunnon grillatusta possupihvistä, cheesefingerseistä, hamppariaterioista... Kaikesta rasvaa tihkuvasta. Vaikka taitas niistä tulla vaan huono olo. Suklaata on myös tehny mieli, ja Pikkuveljen parhaita.

Nyt vois pitää tankkauspäivän ja kevennetyn treeniviikon. Kuntokuuri jatkuu edelleen, mut vähän sallivampana. Vien kyllä lapset BC:n loppumisen ja syysloman kunniaksi ulos syömään. Raxiin tjtn. :d Mietin vielä ostaisko tähän jatkoksi BC plussan...

Kymppiviikon eka päivänä oli jänskät fiilikset. Että miten mun sitten käy ku tää loppuu. Tuleeko sitä katottua mitä suuhunsa tunkee ja onko treenaaminen jo juurtunut päänahkaan nii että se jatkuu kuin itsestään. Ei tiiä ei. Pidin lepopäivän, mitä nyt kävelin vaunujen kaa pari kilsaa.

Toka päivänä sallin itseni lisätä yhdellä aterialla ruokaan vähän kastiketta. Tein rankat koipitreenit sisältäen kapeaa syväkyykkäystä, askelkyykkyjä, bulgarialaisen tyyppisiä etu- ja takakyykkyjä, lisäksi vatsat kiertäen, vartalon taivutukset kuulan kaa, lantion nostot sivuttain. Omasta päästä vedin taas treenit.
Ajatukset risteili tulevissa kuopuksen 1-vuotissynttäreissä. Ja lähinnä tarjoiluissa. Ollaan mietitty lasten kans jo BC:n alkuvaiheilla, että synttäreillä syödään Rocky Road -jätskii mansikoiden kera. Lisäksi teen ainaki kinderpiirakkaa, ehkä myös turkinpippuri-hopeatoffeepiirakkaa, täytekakun ja hyytelökakun. Ja jotain suolaista. Niinku vaikka tonnikalapiiraan, pizzaa ja pasteijaa. Pitää perehtyä asiaan tarkemmin sit marraskuun puolella. Hassua, ku nuita tarjottavia nyt miettii, niin ei ees tee yhtään niitä mieli. Vähän kyl haluttas omatekosta "toffeeta" joka tehdään voissa sulatuista vaahtokarkeista ja suklaapäällysteisen keksin muruista. Mössö jäähdytetään pakasteessa. Ja onhan se hyvää!

Kymppiviikon kolmas päivä alkoi tutusti treeneillä. Tein hauiskääntöjä, pystypunnerruksia, kickbackeja, alataljaa, vipunostoja ja punnerruksia hypähtäen. Ruokailut sujui hyvin, mutta kiireestä johtuen en kerenny syödä päivällistä ollenkaan. Haettiin meille keittiö. :)

Sunnuntai oli vika viikon neljäs päivä. Tein heti aamusta Venla Savikujan pepputreenin (mökkitreenin nimellä). Viimiset sarjat tein kahvakuulan kans. Hyvä treeni josta ei selvinny ilman hikipisaroita. Päivä oli heikohko ruokailun osalta. Söin leipomaani mustikkapiirakkaa. Ja mummulassa pullasiivun.

Maanantain olin töissä. Ruokailu meni soveltaen. Liikuntaa harrastin rankan raksatyön lisäksi sen verran, että kävelin n.1km ja hölkkäsin saman verran. Hölkkä kulki uskomattoman kevyesti! En edes hengästyny ollenkaa! :D

Tiistai oli toiseks viiminen BC-päivä. Töissä söin pikku annoksen lasagnettea. Sillä korvasin ateria 2:n. Töiden jälkeen ruokakaupassa teki mieli ostaa kaikkea herkullista. Ostin kuitenki samoja BC-kelpoisia ruokia ku ennenkin. Uuden palkkarinki ostin. Mansikka-valkosuklaan. Pääsin testaamaan sitä illalla ku tein pihatreenin. Maistui kyllä todella hyvältä! :d

Keskiviikko oli viiminen BC-päivä. Se meni hyvin. Töiden jälkeen tein kahvakuulatreenin, vaikka laiskotti ja väsytti.

Viimeisen viikon liikunnat:
15.10.To Lepo
16.10.Pe Alakroppatreeni
17.10.La Yläkroppatreeni
18.10.Su Alakroppatreeni
19.10.Ma Kävely 1km, juoksu 1km
20.10.Ti Pihatreeni
21.10.Ke Kahvakuulatreeni

Kymmenen viikon kokonaissaldo:
Paino 64.7kg / 72.0kg (-7.3kg)
Hartiat 110cm / 107cm (+3cm)
Hauis 31 / 31.5cm (-0.5cm)
Rinnanalus 77cm / 82cm (-5cm)
Vyötärö 68cm / 79cm (-11cm)
Lantio 90cm / 100cm (-10cm)
Reidet 54cm / 56cm (-2cm)
Pohkeet 34cm / 36cm (-2cm)

Kuvat kertonee, että läskiä tosiaan lähti. Ja huominen kehonkoostumusmittaus selventäköön mitä kaikkee minusta oikeesti lähti. :D

IMG-20151022-WA0005.jpg


Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. Ei menny tähän sijoitetut rahat hukkaan! Suosittelen todellakin Bikini Challengea kaikille, joilla pudotettavaa on noin 10kg tai vähempi, ja kroppa kaipaa tiivistymistä.