Ääääk, mulle on vissiin tullu aamupahoinvointi kuvioihin! Vasta 11-viikolla! Outoa. Oksensin keskiviikkona ja perjantaina aamukahvit ulos. Sit ei ollu enää ees huono olo, ja lähdin töihin. :)

Doppler on aivan ihana keksintö! Kummasti se rauhoittaa mielen, kun km-pelko hiippailee taustalta. Vielä kun ei tunnu liikkeet, niin ihanaa varmistaa dopplerilla, että pikkuisella on kaikki hyvin. <3

Syke on aina löytynyt keskeltä, ja löytyy melkein heti kun lasken dopplerin mahan päälle. Pe-iltana lapset ja ukkoki sai kuunnella, kun pikkuinen pysyi paikallaan, tais nukkua. Kuunneltiin varmaan 5 minuuttia, kun lapset halusi kuunnella aina uudelleen ja uudelleen.

Kuopus jäi siihen luuloon, että se oli äidin sydämen pumputus. En halua että hän päiväkodissa kertoo vauvasta, joten paljastan asian hälle vasta kesäkuun alussa, jolloin jää lomille päiväkodista. :)

Nt-ultra ois viikon päästä maanantaina, rv12+3. Seuraavaksi jännätäänki sit että millon ne liikkeet tuntuu. R-ultran ajankohtaa en vielä tiedä, mutta muilla marraskuisilla se tuntus olevan kesäkuun lopulla/heinäkuun alussa. Aattelin, että mulla se varmaan on heinäkuun eka tai toka viikolla, ku heinäkuun alussa tulee täyteen ihanaiset 20 viikkoa. <3 Hyvällä tuurilla työtkin loppuu niillä main. Jos ei lopukaan, niin ainaki pidän heinäkuun lomaa, ja jatkan töitä elo-syyskuun. Äippäloma alkas viimeistään lokakuussa, mut varhennettuna saisin aloittaa jo syyskuun puolivälissä. 

Mutta eipä mennä asioiden edelle...

Nyt aamukahvia, saa nähdä tuleeko kahvit ulos samantien. :/