Muutoksen tuulet on puhaltaneet! 

Asuinpaikkakunta vaihtui maaliskuun lopulla. Oon ollu nyt paljon pirteämpi ja aktiivisempi. Vieraitaki on piisannu lähes päivittäin. :)

Paino junnaa paikallaan.. Vähän noussuki on, 72-73kg painan. :/ Muuton jälkeen ruokavalio on tsekattu ja treeniohjelma tehty pt:n kanssa. Käyn salilla 2krt/vko ja kahvakuulassa kerran viikossa. Kävelen, juoksen ja pyöräilen lisäksi. Tällä viikolla jaksoin juosta jo 5.1km yhteenmenoon!

Kävin myös kehonkoostumusmittauksessa kun sellainen täällä järjestettiin. Paino oli kilon vähemmän kuin tammikuun lopulla. Ihraa oli 3kg vähemmän, lihasta ja nesteitä jonkin verran enemmän. Keskivartalo oli ylipainoinen 4.5kg. :(

Mun auto saatiin myytyä just ennen ku se ois pitäny palauttaa rahoitusyhtiölle. Nyt meillä on vaa yks auto, mutta onneks kauppa, sali, tk ja apteekki on kävelyetäisyydellä. 

Toinen koira muutti meidän mukana, ja koska se toistaiseksi on ulkona, sille viriteltiin pitkä juoksuvaijeri ja tehtiin lämmin koppi. Hyvin tuntuu viihtyvän, kun lenkillekin pääsee usein. :)

Lasten koulun vaihto sujui loppupeleissä melko vaivattomasti. Lapset on saaneet uusia kavereita, joita tapaavat myös vapaa-ajalla. Seiska- ja vitosluokkalainen varsinkin on tyytyväisiä uuteen luokkaansa. Ekaluokkalainen on kuulemma välillä yksin. :( Hän om hitaasti tutustuvaa sorttia, joten ehkäpä tilanne paranee ajan kuluessa. Toivon niin.

Rahatilanne on ihan yhtä huono kuin ennenkin. Mies lomautettuna, paljon pakollisia hankintoja, torista kylläkin. Rahaa kun menee myös tytölle kun asuu omillaan. Stressataan yhtenään kun ei ole ruokarahaa, ajetaan polttoainevalolla ja toivotaan ettei jäädä välille. Jospa tää rahatilannekin paranee kesän mittaan...

Vauva on kasvanut ja kehittynyt. Täytti 7.5. puoli vuotta. <3 On nyt 7920g, 67.1cm. Kääntyy, pyörii kelloympyrää, ryömimis-konttaa, menee hienosti konttausasentoon. Aloitti 5kk iässä kiinteät. Vauvauinti aloitettiin huhtikuun lopulla. Tänään jo sukellettiinki vähän. :D