Tavallaan vuoto on loppunut jo. Siis enää ei vuotamalla vuoda. Mutta monena päivänä on tullu vähän punertavaa limaa. Sais loppua jo. 

Oviksesta ei oo merkkiäkään, vaikka jo kp 12. No, ollaan silti aloitettu jo harjoitukset. Hormonit ei oo häipyny vieläkään, ovistestiin tulee edelleen melko vahva viiva. R-testiä en ole tehny torstain jälkeen, mutta tilasin niitä pari digiä ja useamman liuskan. Jos loppuviikosta testais että haihtuuko ne hormonit mihinkään.

Elämä palailee uomiinsa. Tänään tyttö menee pitkästä aikaa päivähoitoon, minä käyn kunnon aamulenkin ja meen sitten töihin listoittelemaan. 

Kotikin kaipaisi perusteellista siivousta. Eilen siivosin ja sisustin yläkertaa ja maalasin yhden lipaston valkoiseksi. Toinen maalauskerta vielä niin se ois siinä.

Jouluaki oon laittanu. Jouluverhot, jouluisen torkkupeiton, paljon kynttilöitä, valkoisen tähden ikkunaan. Kranssinkin väänsin viikonloppuna. Kuvia pitäis laittaa ku jaksais...

Tytön huoneeseen roudattiin vanha divaanivuodesohva. Sitä pidetään levitettynä koko ajan, ja siihen tilasin 8 kpl sisustustyynyjä, tulee kyllä mahtava! Myös tyär saa jouluisen tähtikuvioisen torkkupeiton. :)

Elämä näyttää ihan valoisalta ja mä yritän touhuta kaikenmoista, että aika menis nopeaa. Ens vkl ois siskon 30v. juhlat. Viedään se stylistille ja ostetaan sille vaatetta yms. Samalla käydään syömässä toivottavasti Amarillossa. :D

Sit seuraavana vkl ehkä pidetään lapsille serkkupikkujoulut. Myös kirppistelyä ym. shoppailua vois sovittaa molemmille viikonlopuille.

Joulukuun puolivälissä lähden ukon kans viikonlopuks hotellilomalle, kuumakivihierontaa, kosmetologia yms. Se on isänpäivälahja minulta hänelle. <3 

Sittehän se onki jo 5 vko km:sta mennyt ja pitää palauttaa virtsanäyte labraan ja toivon sitä uutta plussaa siinä vaiheessa. ;)

Jouluki on jo tosi lähellä! Harmi vaan kun se menee aina niin nopsaa. Sitä ootetaan ja laitetaan viikkokausia, ja sit se on hujauksessa ohi. :/