image-normal.jpg

Viimeaikoina oon nukkunu tosi huonosti. Jos ei yskä ja jano herätä, nii pitää rampata pissalla tai koirat rupeaa lonttaseen ympäri kämppää kynnet napsuen, ja herään siihen. Kun herään, on uudelleen nukahtaminen vaikeaa. Yleensä pyörin pari tuntia hereillä ennen ku uni taas tulee.


Viime yönä menin jo ennen yhtätoista nukkuun, mutta unen sain vasta yhden aikaan. Heräsin koirien liikehtimiseen klo 4. Pari tuntia valvoin ja tunnin ehdin vielä nukkua ennen ku piti herätä neuvolaan. 

Yöllä mietitytti lähinnä raha-asiat. Miehellä oli jääny hoitamatta yksi sovittu 300e lasku, joka oli meidän molempien nimissä. Siitä oli tullu sitte kummalleki merkintä! :/ 
Nyt mietin että antasko loppujenki velkojen mennä ulosottoon vai mitä tässä tekis, yli vuosi ollaan kituutettu miinusbudjetilla ja otettu velkaa velan päälle että saadaan laskut hoidettua. Kiinteistöt on ollu kohta 2 vuotta myynnissä, mutta eivät mee kaupaksi. Katsojia kyllä käy sokkelia potkimassa mut se ei johda mihinkään.

Velkaa on kuitenki konkan jälkeen satoja tuhansia, ja lisästressinä on se konkurssin rikostutkinta. Minen jaksa!!!

Oon epätoivoinen, en tiedä mitä tehdä. Oon onnellinen perheestä, mutta muuta iloa elämässä ei enää oo. En halua tavata ihmisiä, en ota vastaan vieraita jos eivät sit tuu yllättäin. Käyn ainoastaan ruokakaupassa ja lenkillä. Masentelen kotona, nukun päänsäryissäni, ootan että vauva jo syntyy.
Aamulla herättyäni toivon että ois jo ilta että pääsis nukkuun.

Ihan hirveetä ku kaikki ilo elämästä on kadonnu.

Toki välillä on parempiaki päiviä, mutta pohjimmiltani oon tosi yksinäinen ja rahahuolet vie kaiken ilon. Mieski ressaa koko ajan ja sitä toisen ahdistusta ei oo kiva katsoa. Huokaus.

Tekis mieli vaihtaa paikkakuntaa ja aloittaa uus elämä. Kiinteistöjen menetys ei todellakaan haittaa, jos niistä ei jää kohtuutonta velkasummaa, eikä takaajat joudu maksumiehiksi.
Rahattomuuskaan ei haittaa, jos vaan on joka kuukausi rahaa ruokaan. Sitä ois jo siitä onnellinen, nykyään kun ruokaraha ei riitä, ja aina loppukuusta joutuu lainaamaan rahaa. 

Elämä koettelee. Toivottavasti jonain päivänä kaikki on paremmin.