image-normal.jpg

Viikonloppu meni mökkeillen. Lauantain käytännössä nukuin. Olin ihan järkyttävän väsynyt. Katsoin kyllä Ruotsi-Venäjä -pelin ja sit viel Suomi-Tsekki -pelin. Suomi voitti!!! Mutta tosiaan muuten päivä kului levätessä. Ilma oli kolea ja sateinen, joten ei yhtään harmittanu.

Eilen (su) mulle iski mahatauti. En tajunnu sitä heti, mutta mummolassa kyläillessä hoksasin että se on ihan oikee mahatauti, ku vessassa piti ravata tiuhaan. Ja lapsetki oli jo aiemmin käyneet saman taudin läpi. Mahatauti ei ollu kovin raju. Illalla kotona katsottiin Suomi-Venäjä -peli, jonka Suomi hävis 2-5, mutta Suomen hopea kimaltaa kirkkaammin kuin Venäjän kulta!!! Ei ollu ihan rehellistä vastapuolen peli, eikä tuomaripelikään. :/

Tänään olin aamukahvilla, töihin lähdössä, niin piti juosta vessaan, mshatauti iski entistä kovemmin!!! Nyt kärvistelen kotona, päätäki särkee, ja mahassa lurisee yhtenään. Ei kiva!

Huuliherpeski iski vasta, jo toinen tässä raskaudessa. Eka oli heti slkuraskaudessa, ja se tuli alahuulen sisälle, eikä näkyny ulkoisesti, tuntu vaan. Tää toinen tuli viime sunnuntaina huulen oikeaan reunaan ja näkyy vieläki vähän. :(

Liikkeet oln tuntenu 12+6 alkaen, ensin pientä hipsutusta, nyt jo selkeämpää kuopsuttelua. <3 Ei kunnon potkuja vielä.

Neuvola ois 4 viikon päästä. Toivottavasti saan painon pidettyä hallinnassa. Tuohon nlaan mennessä ois tavoite, ettei ois tullu ku max. 1,5kg. Kyllä mun pitäs vähän katsoa mitä suuhuni tungen, ja liikuntainnostus pitää saada takas, en halua uutta painoennätystä, ku nyt lähtöpainoki oli enempi ku muissa raskauksissa.