Mulla ei oo juuri mitään raskausoireita. Ei tartte nukkua päikkäreitä, ei erityisemmin palele. Rinnat on kasvanu, mut ei enää arista. Suukaan ei kuivu. Heti pelottaa et jos en ookaan raskaana... Aamulla mua kyllä vähän etoi ja piti yökkiä mut ei ihan oksentaa kuitenkaa.

Talossa oli näyttö keskiviikkona. Ei olleet innostuneita. Tänäänki ois pitäny olla näyttö, mutta peruivat tunnin varoitusajalla. Katsojia on käyny 7, ja peruneita on ollu 2. Lisäksi oli 2 jotka ois halunnu heti katsoon, mut ku se ei järjestyny, nii ei tulleet ollenkaa. 

Soitin tänään äitipolille ja kysyin jos ultran vois siirtää maanantaille. Ei onnistunu ku lääkäri on vaa tiistaisin. Mut sain aikaistettua ultraa klo 10:stä yheksään. :D Ohan seki etiäppäin, ja ehtii töihinki paremmin.

Meinasin keskiviikkona ostaa jo Taistolle ekat veluuripökät, sellaset ruskee-beige-hiekkaväriset raidalliset, neutraalit. Maltoin kuitenki mieleni ja päätin odottaa ultraan.

Hätähousu kun olen, yritin myös saada yksityiselle kätilölle ultra-aikaa jo tälle viikolle, mutta onneks se ei joutanu ultraan ku aikasintaan sunnuntaina, nii säästin rahani, ei hyödytä mennä sunnuntaina maksulliseen ultraan ku jo tiistaina pääsee ilmaiseen.

Tänään on rv 7+0 menkkojen mukaan. Saman verran viikkoja ku kesäisessä raskaudessa oli sinä päivänä ku vuoto alkoi. Vielä ei oo tässä raskauessa vuotoa näkyny.

Huomenna on siskon vauvan ristiäiset. Leivoin sinne suklaa-nougatpiirakkaa. Olihan se hyvää, ku piti koemaistaa lasten kans yks pellillinen. :D