Tänään innostuin lähtemään miehen kyytiin ku hän lähti työkeikalle lähikaupunkiin. Kävin vähän shoppaileen kirpparilla ja Halppiksessa. :)

Kirppari oli pieni, ja siihen nähden tein aika paljon löytöjä. Tytölle Reino-tossut kympillä, parit kintaat, toiset eurolla ja toiset puolella. :D

Samalla katselin joululahjoja. Ollaan siskojen kaa päätetty, ettei osteta tänä jouluna mitään kalliita lahjoja. Tehdään jotain ite, ja ostetaan noin 5 euron lahja joko kirppikseltä tai jostain löytökorista. :) Löysin toiselle pikkusiskolle uudet farkut 4e ja KappAhlin paidan eurolla. Sitä aion tuunata sen verran, että ompelen alle topin. Kuviakin ois voinu laittaa, mutku ne ei näytä näkyvän tässä blogissa. :(

Löysin myös M-kokoisen mammamallin farkkuhameen 3e. En vielä tiedä pidänkö sen ite, vai annanko joululahjaksi isosiskolle, jolla la on maaliskuussa...

Halppiksesta ostin kotiin syviä lautasia ja alesta pari muumimukia. Ostin myös pikkusiskon joululahjaan lisäksi 2 kannellista lasipurkkia, jotka tuunaan vanhan näköisiks, toiseen tulee teksti Coffee, ja toiseen Sweets. Sweets-purkin laitan täyteen Geisha-suklaata.

Shoppailureissulla kudoin automatkojen aikana toiselle pikkusiskolleni eilen aloittamaani villasukkaa, ja nyt se on valmis!!! Jos oikein innostun, niin teen hälle lapasetkin. :)

Kesken iltapuuhastelujen oli pakko käydä 12-vuotiaan poitsuni kans käveleen 5km iltalenkki. Koirus ei jaksanu mukaan, kun oli just käyny tytön kans juokseen metsässä.

Sen verran aloitin jo purkkien tuunausta, että otin niistä metalliosat irti, pohjamaalasin ne spraymaalilla, sitten maalasin ruskealla. Kun se oli kuivunut, hankasin purkkeihin kynttilää, teippasin kontaktimuovista tekemäni tekstit, ja maalasin valkoiseksi. Vielä ku jaksas irrottaa teipit, hioa sieltä täältä, kiinnittää metalliosat, niin avot! Purkit on valmiita paketoitavaksi! :)

Oli tosin pettymys, että Halppiksessa ei myyty vielä joululahjapaperia. :/ No, pakkaan sitten myöhemmin.