Nyt on kolme päivää InShapea takana. Aamupaino 72.6kg. Hyvin oon pärjänny retkahtamatta. Viikonloppu jännittää, ku järkkään sillon poikien synttärit. Etten sortuis mässäileen. Kaiken varalta teen itelle proteiinimutakakun. Jottain hyvää minunki pitää syödä. :)

Oli kiva yhteensattuma kun kaveri etsi henkilöä, jolle saa näyttönä tehdä saliohjelman + opastuksen, nii mä pääsin koekaniiniksi! Ihanaa! :D

Tänään tosiaan oli se velkaneuvonta-aika. 

Katsottiin laskuja läpi ja lähinnä juteltiin. Sovittiin että yritetään (niinku tähänki asti) myydä kiinteistöt pois ja jatkossa keskitytään maksaan vaan pakolliset laskut eli sähkö, vesi, lämpö, puhelin ja vakuutukset. Muut menköön ulosottoon. Tämän kokoiselle perheelle pitäisi jäädä kuukaudessa n. 2600e ruokaan, hygieniaan, harrastuksiin ym. perustarpeisiin. Sehän on hirvee summa! Kun nyt ei jää ku just ja just ruokaan se 700-900e/kk ja miehelle vähän bensaan. Lainata pitää välillä siskolta ruokarahaa. :/

Nyt kun saatiin velkaneuvojalta kehoitus jättää tietyt laskut maksamatta, niin omaki olo helpottui, uskaltaa paremmin jättää ne oikeesti maksamatta!

Taloon tehdään viikon päästä kuntoarvio, ja sitten se joko myydään tai ei. Toiseen kiinteistöön tulee samana päivänä katsojat. Jos onni potkasis oikein kovasti, niin molemmat talot menis kaupaksi ja me päästäs jättämään yksityishenkilön velkajärjestelyhakemukset. Sitä toivon enemmän kuin mitään tällä hetkellä!