Eilen kävin ultrassa. Oli kyllä vaikeuksia päästä sinne... Mies ei ollu laiskuuttaan tankannu autoa edellisen illan ajelunsa jälkeen. Ja polttoainehan loppui kesken matkan!!! Piti sit ootella että ukko kävi skootterilla kyliltä hakeen löpöä, ja kun auto vihdoin liikkui taas, mun piti pysähtyä vielä tankkaamaan. Niinpä myöhästyin ultrasta 15 min. 

Onneks silti vielä ultrasivat. Ku eihän mulle tarttenu tehä ku pikainen ultraus, että nähtiin jotta selkäranka, munuaiset ja -altaat oli ok. Kystiakaan ei näkyny. Ultraus kesti ehkä 10 min. Vaavi painaa nyt 570g ja on raivotarjonnassa. <3

Saapa nähä kauanko tää raskaus vielä kestää. Itehän veikkaan että syntyy lokakuun lopulla. Siihen ei ois ku semmoset 13 viikkoa. Paljon, mutta äkkiä se aika menee! 

Vaunut ei oo tullu vielä. Eilen tein Villen Kellosta (tmv) vauvantarviketilauksen. Tilasin pinnasängyn patjan, patjansuojuksen, pinnasängyn reunasuojan valkoisen, ampiaiskuvioisen pussilakanasetin, valkoisia ja nallekuvioisia harsoja, Aventin tuttipullopakkauksen, jossa 2 isoa ja 2 pientä pulloa sekä pulloharja, pyyhkeen ja kynsisakset. Muuta en muista tilanneeni. Tilauksen hinnaksi tuli noin 180e, josta enimmät kuittaantuu äitiysavustuksella. :)

Tässä jotain tilaamistani tuotteista:

image-normal.jpg