Viikonloppu vierähti Tampereella. Perjantaina ajeltiin sinne, perillä Omenahotellissa oltiin klo 22 aikoihin. 

Lauantai-aamuna heräiltiin siinä 6.30. Syötin vauvan, joka jäi isosiskonsa viereen nukkumaan, kun me likat lähdettiin reippaina käveleen 3.2km päähän Varalan Urheiluopistolle.

Siellä syötiin makoisat aamupalaruisleivät kera kahvin, ja jälkkäriksi hörpättiin banaanismoothie. Saatiin kassi, jossa oli dödö, juomapullo, smoothie, hierontapallo sekä kuntoilulehti.

Ohjelma alkoi klo 9.00, joten meillä oli aikaa käydä kehonkoostumusmittauksessa. 15e maksettiin siitä lystistä. Laitan seuraavaan postaukseen oman raporttini kaikkien kauhisteltavaksi. Ompahan jotain, mitä tavoitella. Nimittäin -10kg ihraa pois ja muutenki timmimpi kroppa.

Jutta Gustavsberg luennoi kaksi ihanaa tuntia motivaatiosta, ruokavaliosta, liikunnasta, tekosyistä jne. jne. Ja oli kyllä tosi innostava, tsemppaava, kaunis, erittäin hyväkroppainen, paljon pienempi kuin mitä olen luullut hänen olevan. Ihana, energinen ja lämmin ihminen!

Luennolta siirryttiin lounastamaan opiston ruokalaan. Oli hyvää ruokaa ja paljon kasviksia tarjolla. Sai syödä terveellisesti ja maha tuli täyteen.

Iltapäivällä oli sitten treenit. Ensin salilla noin 10 henkilön ryhmässä treenattiin laitteesta toiseen -menetelmällä, 10 eri jumppalajia, 45sek per laji, 2 kierrosta. Hiki tuli ja välillä meinas kuntoki loppua. On mulla vaan vatsalihakset surkeassa kunnossa! :/

Salilla rehkittiin 45min. Sitten oli 1/2h tauko, jonka jälkeen Ci Ball- tunti, jossa heiluttii pehmeiden, tuoksuvien pallojen kanssa, ei ihan mun juttu.

Kolmantena oli Pilates, venyttelyä yms. Ois varmaan pitäny valita jotain äkäsempää, vaikka joku kamppailulaji tms. Kun oisin halunnu kunnolla hien pintaan. Mutta ens kerralla sitten. :)

Päivän päätteeksi käveltiin hotellille, ja käytiin vielä illalla käveleen kaupungilla, ruokakaupassa yms. Kiva ja toiminnallinen päivä oli todellakin.