Niin se taas viikko vierähti. Ruokavalioon on jo tottunu, eikä tarvi erikseen  miettiä mitä saa syödä ja mitä ei. Pieniä poikkeuksia tuli taas olosuhteista johtuen. Ylipitkä talkoopäivä aiheutti sen, että päivälliseksi meni hieman ranskanpottuja ja nakkia sekä kauraleipä. Yks päivä söin päivällisellä kiellettyä lihaa > possua. Mutta vaan vähän, ja olihan se hyvää!

Treenit vedin tunnollisesti. Salitreenejä ei tullut vaan menin viikkotreenien turvin. Toinen aerobinen jäi välistä kun oli niin paljon omia hommia; raksatalkoita, leikkimökkiprojektia, lasten kerhoja jne. (Selittäähän ne hiihtäjätki.)

Treenit meni tähän malliin:

17.9.To Lepo
18.9.Pe Viikkotreeni-mix
19.9.La Hiekanlapiointitreenit työmaalla ;)
20.9.Su Viikkotreeni 6
21.9.Ma Lepo
22.9.Ti Viikkotreeni 1
            Viikkotreeni 3

23.9.Ke Lenkkeily 4km

Kroppa jatkaa muokkautumistaan parempaan. :D

Paino:           66.3kg      (viikossa -1kg, yhteensä -5.7kg)
Rinnan alta:  82cm        (+2cm)
Vyötärö:        69cm       (-10cm)
Lantio:           92cm       (-8cm)
Reidet:          54cm        (-5cm)
Pohkeet:       35cm        (-1cm)
Hauis:           31.5cm     (Ei muutosta)

Hyvä fiilis! Nyt huomaan jo peilinki kautta, että läskit on kadonnut ja unelmakroppa kuoriutumassa esiin. Paidat ja topit on mahan kohdalta löysiä ja pikkuhousut meinaa tippua jalasta. Myös mun lempicollarit on liian isot, ja kesäiset työhousut ei enää pysy jalassa. Aamulla sain mahtumaan jalkaan shortsit, joita sovitin viimeksi kesäkuussa, ja ei mennyt polvia ylemmäs. Oon niin onnessani!!! Näin lyhyessä ajassa näin suuria muutoksia. Ihan uskomatonta.