Ajattelin että kuudes viikko olisi taas kunnollinen treeniviikko. Mutta paskat!

Kurkkukipua ei maanantaina tuntunut, eikä muitakaan flunssan merkkejä ilmaantunut. Silti aamun treeneissä oli veto pois. Tuskanhiki virtasi, en jaksanut tehdä samoilla painoilla, enkä yhtä pitkiä sarjoja kuin edellisellä viikolla. Treenin päätteeksi tuli etova olo. Pelkäsin että oksennan. Yökkäilin monet kerrat. Onneksi kuitenkin säästyin oksentamiselta, ja pikkuhiljaa oloni koheni.
Iltapäivällä innostuin lenkille koiran kans. 

Tiistaina treenasin taas. Kurkussa tuntui karheutta, mutta en antanut sen haitata, kun muita flunssan merkkejä ei ollut. Treenit kulki hyvin, vaikka olo oli vähän tavallista heikompi. Sain lisätä painoja monessa liikkeessä, ja mavea tein yhden sarjan 95 kilolla! Vetoremmit on kyllä hyvät, ote pitää huipusti. 

Illalla venyttelin ohjatusti. Loppuun ihana meditaatiohetki.

Keskiviikkona olo oli kehno. Kävin kävelyllä, treenit jäi tauolle sillä kurkkukipu on vaan voimistunut. Illalla käytiin paistaan makkaraa ja vähän herkutteleen kodalla. 

Torstain vastaisena yönä tuli kuiva yskä ja outo, polttava tunne keuhkoissa.
Kävelin muutaman kilsan lämpimässä kevätsäässä tyttärieni kans. 

Perjantaina edelleen kurkku/henkitorvi kipeänä. Janotti kovasti ja tuli juotua limsaa todella paljon. Söin mitä sattuu. Ruokahalu oli hukassa. Oli todella vahvasti luovuttajafiilis, tuntui että hommat ei oikein etene, eikä kroppa muokkaudu tarpeeksi. Taas tuli mieleen samat ajatukset kuin usein ennenkin, parempi olla kokonaan syömättä että läskit lähtee. Onneksi järjen ääni ärähti heti, että se ei ole kestävä ratkaisu! 

Lauantaina lepoa. Väsytti äärettömästi.

IMG_20200421_122110.jpg

Raivostuttaa kun ei kurkku parane, olo ei muutu miksikään. Tuntuu kuin olisi joku möykky kurkussa. Ei oo muuten erityisen kipeä olo. Ei kuitenkaan uskalla treenata, jos tää sitten pahenee. 

Sunnuntaina lepoa yhä. Plaaaah. Ja tunne, että paino ei oo ainakaan laskenut.

Mietiskelin taas jatkoa tälle Superkiinteytykselle. Pakko vielä yrittää. Päätin aloittaa heti perään Gorgeous Glutesin. Ostin sen samantien. Ja todellakin toivon että sen saan vedettyä täysillä ilman ainuttakaan flunssaa tai muuta kulkutautia. Tahdon tuloksia!!!  

Paino 69,9kg. En jaksa edes laskea kuinka surkean vähän paino on laskenut. Mittojakaan on turha ottaa. Kaksi viikkoa vielä. Tavoite on, että paino olisi silloin alle 68kg. Mutta saapa nähdä!

Viikon liikunta:

MA treenit, lenkki

Ti treenit, venyttely + rentoutus

KE lenkki

TO lenkki

LA lenkki