Eilen siivottiin kunnolla koti, ja lähdettiin mökille viikonlopun viettoon. Puhtaassa kodissa iski sisustusinnostus, ja päätin ostaa matkalla Kärkkäiseltä jotain kynttiläjuttuja, kun illatki on jo alkanu hämärtyyn. On ihanaa luoda kotiin tunnelmaa ja tuoksua kynttilöin syysiltojen pimetessä. Siivouski on innostavampaa, ku tietää että siivouksen päätteeksi saa sytytellä kynttilöitä ja istahtaa nauttimaan kupposesta kahvia. :)

Ostin sitten muutaman pussin tuoksutuikkuja, kolme eri kokoista kynttiläkippoa ja yhen Mulberry-tuoksulasikynttilän hätävaraksi.

image-normal.jpgimage-normal.jpg

Mökille päästyä tuli postista viesti, että Villen Kellon (Vauvamaailman) tilaus on noudettavissa postissa. No, sen ehtii ens viikolla.

Tänään herättiin jo 8 jälkeen, ku meillä on sisko miehensä kans mökkivieraina, ja he rupesivat kahvia hääräämään. Yöllä oli hirvee ukonilma ihan päällä, ja en saanu kunnolla nukuttua. Silti ei erityisemmin harmittanu aikanen aamuherätys. Aamukahvin jälkeen käveltiin koko joukko 4 koiran kans 2.3km päähän yleiselle uimarannalle uimaan. Koiratki pulikoi vedessä. Takasinki jaksoin ongelmitta kävellä, ja päätin että otan päivittäisen 3-10km lenkkeilyn takas päivärytmiini! 

Grillailtiin perunoita foliossa mausteiden, sipulin ja grillivoin kera. Nam! Lisäksi folioon käärittyä possun sisäfilettä, ja hieman ihan perusmakkaraa sekä Wilhelmiä. Ja nää ihanuudet huuhdottiin vatsalaukkuun omatekoisen mustikkamehun avustuksella. :)