Eilen tosiaan aloitin BC:n. Se on muuttunut paljon männävuosilta. Nyt valitaan oma ruokavalioryhmä sen mukaan haluaako kasvattaa lihasmassaa, kiinteytyä vai polttaa rasvaa. Lisäksi treeneistä voi valita eri jakoisista ohjelmista sen mukaan haluaako painottaa kehitystä ylä- vai alakroppaan. Myös kotitreenit voi valita, jos ei ole mahdollista tai halukkuutta käydä salilla.

Minulla pudotettavaa on sellaiset 5-10kg, joten valitsin kiinteytyjien ryhmän. Myös imetys kuuluu kuvioihin, joten syön vähän enemmän hiilareita. Muuten ehkä olisin mennyt rasvanpolttajien ryhmään.

Treeneistä valitsin 4-jakoisen, alakroppaan painottuvan. Ja treenaan siis salilla. 2 kertaa viikossa pääsen ihan oikealle salille ja loput teen omalla kotisalilla, onneksi liikkeet oli sellaisia, että ne onnistuu tehdä myös meidän vähäisillä laitteilla, lähinnä meillä on tanko ja rautaa, käsipainoja ja punttipenkki. Loput korvaavia liikkeitä.

Käyn kerran viikossa ohjatusti salilla ja lisäksi kerta viikkoon minulle kuuluu ilmainen käyntikerta. Salille on matkaa 30km, joten tämä rajoittaa useammat käyntikerrat pois. Ilmaiskertojen loputtua harkitsen salikortin ostamista omalle lähisalille, olishan se vaivattomampaa.

Vaa'alla aion käydä 2 viikon välein. En aio ottaa tästä turhaa stressiä.

Mieheni aloitti myös tässä ohella vhh:n ohjeiden mukaan. Hänenkin edistymistään saatan kertoilla omani ohessa.

Mietin kyllä teenkö liikaa aerobista, kun juoksen 4 kertaa viikossa, mutta en usko sen olevan haitaksi vielä tässä laihdutusvaiheessa, ehkä sitten kun on lihaskasvun aika. 

Ruokailut meni eilen hyvin, ihana syödä aamuisin puuroa lisukkeineen. Eilen kyllä aamupala meni melko myöhäiseen, kun oli niin hektinen aamu. Vein pojan kerhoon, ajelin isolle kirkolle käyttämään teiniä ja kuopusta passikuvissa, samalla hoidimme viikon ruokaostokset ja leipomomyymälästä pakaste täyteen leipää. Sitten hirveällä kiireellä hakemaan poika kerhosta. Ja kotiin syömään aamupala, kello oli tuolloin n. 12.

Aamupalan laskeuduttua innostuin juoksemaan tunnin hitaalla sykkeellä, 109 oli keskisyke ja matkaa kertyi 7km.

Lounas venyi klo 16 asti. Samalla kokkasin lapsille kanapastaa ja miehelle oman annoksensa.

Illalla vedin 4-jakoisesta yläkroppapainotteiset treenit. Kädet tärräsi ja tunsi kyllä tehneensä! Päälle tuopillinen uutta suklaan makuista palkkaria, jonka tänään bongasin Lidlistä.

Päivällinen meni niin myöhäiseen, että illallinen jäi välistä, mutta lisäsin päivälliseen illallisen protskut keitettyjen munien muodossa. 

Voi että on mahtavaa olla taas ammattilaisten ohjaamalla 'dieetillä'. Tämä ei voi kuin onnistua!!! <3