Ei oo tullu aikoihin päivitettyä tilannetta, ku oon turhautunu muka hitaaseen painon putoamiseen.

Tänään puntari pysähtyi lukemaan 70.7kg!!!! <3

Kyllä se paino putoaa, ei kauheita määriä viikossa, mutta ihan kivasti. Oon nyt ollu 3 viikkoa InShapella, ja paino on pudonnu 2.3kg. Ihan hyvin siis, ku ottaa huomioon että oon sitäki ennen ollu 6 viikkoo samaisella InShapella, mutta enemmän soveltaen. Kaikenkaikkiaan joulukuun alkupuolelta on siis paino pudonnut 5.9kg. :)

Vielä pitää pudottaa noin 7-8kg. Tai no, jos lihasmassaa kasvattaa, niin ei se paino kerro mitään. Tärkein tavoite on saada semmonen kroppa, johon ite on tyytyväinen.

Alotin 30day ab challenge -vatsajumpan viikko sitten. Otin lähtökuvat ja jos tulee näkyvää muutosta, laitan kuvat kaikkien ihmeteltäväksi.

Salilla käyn n.3 krt viikossa. Kyykkyjä ja maveja tykkään tehdä, peppu pitää saada pyöreäksi. :D

Vauvakin kasvaa ja kehittyy. <3 Pienimmät vaatekoot ei enää mahdu päälle. Maanantaina oli 3kk-neuvola ja painoi nyt 6100g, pituus 61,3cm. Ihana hymypoika! <3 Rokotteet sai kumpaankin reiteen ja vielä suun kautta rota-rokote 2:sen.

Kultsi osaa jo nauraa ääneen ja kääntyä mahalta selälleen. Tänään kääntyi kyljeltä mahalleen. 

Talo on menossa kaupaksi, edessä on muutto ja uudet tuulet! :D


Velkaneuvonta ohjeisti maksamaan jatkossa vain pakolliset laskut. Näin on tehty, ja rästejäki saatu maksettua. Hyvä saada rästit pois ennen ku ulosotto rupeaa nykimään omansa välistä. Tuleehan ne velat näinkin (eläkeikään mennessä???) maksettua. Mutta nyt meille jää jatkossa suojaosuus, joten ruoka- ja bensarahaaki on ihan erilailla, ei välttämättä tarvi lainailla siskolta aina kuun lopussa.