Eilen käytiin ukon kans lumituiskussa käppäileen lähes 4km. Välillä juostiinki. Kyllä veti heikoksi se juoksulenkki. Hiki virtas ja olo oli niinku ois käyny vetään kunnon salitreenit. Mahtava fiilis tuli kyllä.

Lumityötki tehtiin manuaalisesti, vaikka meillä on aurausmiehen kans sopimus, että auraa meän pihan samalla ku yleiset tietkin. 

Lähdettiin sitten ex-tempore kylästelemään miehen enolle, ei oltu käyty heillä lähes kymmeneen vuoteen. Juttua riittikin valtavasti, ja kotiin maltettiin lähtä vasta puolen yön aikaan. Täytyy kyllä alkaa kylästelemään useammin. Aina jää hyvä fiilis kylästelyistä, vaikka se lähteminen onki niin hemmetin hankalaa! Tällä kertaa meillä oli mukana vain kaks nuorinta lasta. Tomas nukkui lähes koko reissun, isosisko sai heti leikkikavereita, ja viihtyi hyvin yläkerrassa talon tyttöjen kanssa.

Mun oli pakko maistella kahvipöydän antimia, on nimittäin siellä talossa aina pöytä notkollaan herkkuloisia! Mies tyytyi syömään pelkän tortun, mä mussutin edellämainitun lisäksi kaksi palaa jäälauttaleivosta, keksin, marianne-kääretortun palan, kolme konvehtisuklaata. Tuli jo vähän huono oloki siitä sokerin määrästä. Mutta päivällinen jäiki sit kokonaan väliin, joten en hirveästi jaksa harmitella tuota repsahdusta. Aamulla kuitenki puntari näytti 500g vähemmän kuin edellisaamuna.

Tänään kävin aamulla katsomassa onko jääkaukaloa aurattu, ja matkaa kertyi vaivaiset pari kilsaa. Illemmalla kasvohoidon jälkeen teen siskon kans pidemmän lenkin. 

Tänäänki taitaa päivällinen jäädä välistä, tuli nukuttua sen verran pitkään, että lounaski syötiin vasta 16 aikaan. Äsken löysin jääkaapista Twix-patukan, jonka vetaisin vähin äänin naamaani, se sallittakoon kun mä vielä imetän. ;) Jonku verran sallin itselleni repsahduksia, täytyy ottaa tiukempi ote sitten, jos ei paino tällä tyylillä laske ollenkaan. Aamulla puntari näytti 73,6kg, joten onhan se paaaaljon vähemmän kuin joulukuun puolivälin kieppeillä, jolloin tää laihdutusrupeama aloitettiin (76,6kg).

Otan itsestäni aloituskuvat jahka ehdin, ja uudet kuvat voisin lisäillä vaikkapa samalla kuin uudet mitatkin, elikkä aina kuun alussa. :)