Nopeasti vierii viikot. Nyt ollaan jo turvallisilla vesillä. :) 

Flunssan se kuitenki pukkas vielä tähän saumaan. Kun se alkusyksyn flunssa ei enteilly synnytystä, nii ehkä tää ny sitten. :D

Viime viikko hurahti uskomattoman nopeasti. Oli nii täyteen buukattu kalenteri.

Tiistaina mää kyl lähinnä nukuin/lojuin. Aamukahvin jälkeen vedin 3h päikkärit. Koko päivän oli veto pois. Alotinki Obsidan-kuurin tuplana. Illalla kävin siskon kaa käveleen 1.5h.

Keskiviikkona oli konkurssiin liittyen poliisikuulustelut. Pelotti kovasti, vaikka syytön olenkin. Jotenki poliisin edessä tulee aina niin syyllinen olo. Onneks kuopus oli mun avustajana. :D ja se poliisi oli ihan lepponen mies. Kahvitki tarjos.

Kuulusteluissa meni reilu 2h. Sit mentiin tytön kans kahvilaan munkkikahville. Ja tehtii Lidlissä viikon ruokaostokset. Vaan jotain 130e. Tosin juustot ostettiin Prismasta kun siel on edullista viipalejuustoa sopivan ohuina paloina.

Kotona kokkasin ja sit pitiki jo rientää espanjan tunneille. Nyt tuleeki 3 viikon paussi espanjan kurssista, ku ens viikol ope ei pääse ja seuraavalla viikolla on syysloma.

Torstai meni työkeikalla parin sadan kilsan päässä, ku tarttivat sertifioidun vesieristäjän, ja mä lupasin hoitaa homman.

Perjantaina aamulla mulla ja siskolla oli ripsihuolto klo 9.30. Ois menty siskon autolla mut se hajos 500m kotoa. Juoksin hakeen oman auton ja niin päästiin matkaan. Saatiin uudet ripset ja samalla reissulla vähän shoppailtiin halppiksessa. Ostin mm. uuden mascaran ja vauvalle aivan ihanan, ruskean, samettisen pehmeän tähtikuvioisen pussilakanasetin. <3


Kotona  siivoilin ja pyykkäsin ja pakkasin kamat. Kun mies ja tytär tulivat töistä, lähettiin asuntoautolla mökille. Päästiin matkaan vasta klo 18, ja matkalla käytiin kaupoissa, joten mökillä oltiin vasta 22 aikaan. Satoi räntää ja ulkona oli +2 astetta, sisällä asteen verran enemmän.

Äkkiä se mökki lämpesi, ja uni maistui heti.

Lauantaina käytiin veljenpojan 2v. synttäreillä. Muuten vaan lojuttiin ja mässäiltiin ja saunottiin. Ukko kävi poikien kans veneilemässä ja kokeilemassa tuulastusta. Saalista ei tullut.

Eilen käytiin lenkillä, kokattiin ja siivottiin mökki. Sit ajettiin mummulan kautta kotiin. Kotiuduttiin sopivasti klo 21 katsomaan BB:tä. Paistoin uunissa pakastevalmiita kinkkupiiraita ja yrttivoipatonkia. 7v poika kun ei pidä kummastakaan, niin hälle tein lämpimiä voileipiä.