Eilen illalla vuoto muuttui runsaammaksi, ja yöllä oli vuotanu ihan rättiin asti. Ei mitään hirveitä määriä, suunnilleen niinku menkat ois. On vaa nii outo olla rätti housuissaan, ku on tottunu tamponeihin. Nyt on siis kp3/28-32, ja ovista odottelen. Greippimehun aion aloittaa tänään, se vahvistaa kohdun limakalvoja. Ovistestit otan käyttöön vuodon loputtua. Sais loppua pian!

Paljon löytyi netistä tapauksia, joissa oli raskauduttu heti km-kierrosta. Voi kuinka minäki toivon, että niin kävisi. :)

Tämän km:n pystyin käsittelemään jotenki helpommin kuin ensimmäisen, kai mä sain aikaa varautua tähän. Kun eihän se kasvu menny niinku piti... Ja kun lopullinen tuomio äitipolilla tuli, olin jo kuullut asiasta yksityisellä ultrassa, joten toivo oli jo menetetty.

Nyt vaan toivon uutta raskautta, joka menee ongelmitta loppuun asti. Luin netistä, että km:n jälkeen kohtu on paljon otollisempi uudelle raskaudelle, ja siksi monet raskautuukin heti uudestaan. Ja oli myös tutkimus, että ei kannate odotella menkkoja km-kierron jälkeen. Vaikeimmin raskautui ne, jotka jäivät odottelemaan. Voisin linkittää sen tutkimuksen, jos vielä löydän sen.

Itsehän olen raskautunut nopeasti keskenmenojen jälkeen. Eka km tuli maaliskuussa 2006, ja toukokuussa olin uudelleen raskaana. Raskaus sujui hyvin ja poika syntyi 1/07. Seuraava km oli heinäkuussa 13, ja plussasin taas 10/13. Vaikka sekin meni kesken, niin toivoa on. Lääkärikin sanoi, et jos vielä menee kesken, niin pääsen tutkimuksiin ja uutta raskautta voidaan avittaa etenemään. :) Toivottavasti tutkimuksia ei tarvita, vaan kaikki sujuu seuraavalla kerralla ongelmitta. Tokihan mua pelottaa ultrat ja kaikki, jos vielä saan kokea raskauden.