Voi hitsin hitsi! Mullahan on enää yks viikko Bikini Challengea jäljellä!

Tähän hommaan on jo rutinoitunu. Kaikki sujuu ihan itsestään sen kummemmin miettimättä. Treenit tulee tehtyä säntillisesti. Aamu on mulle parasta treeniaikaa. Kyllä vuorokaudesta aina irtoaa 20 min treeneihin. Toki mun treenit usein kestää kauemminki. Rakastan treenaamista. Ja aamupalapuuroa lisukkeineen. <3

Välillä syön ateriaksi banaanilettuja. Sokerittomalla mehukeitolla, toisinaan myös rahkaa lisukkeena. :d Kyllä on hyvää!

puuro%20%281%29.jpg

Taas söin hyvällä omallatunnolla myös vähän karkkia. Kalorit kuitenki jää miinukselle, niin tulosta syntyy. Ja meinaan jatkaa tähän malliin koko loppuvuoden, että saan loputki laardit karistettua. Lisään juoksua ja kävelyä, treenit vähennän 2-3 kertaan viikossa. Nytki oon jo tooosi tyytyväinen tuloksiin. Mutta koska tykkään tästä elämäntyylistä, niin tätä on helppo jatkaa.

Veljenpojan synttäreillä söin kakkua, kinkkuhyrrän, tonnikalapiirakkaa ja suklaapiirakkaa. Söin myös Japp-patukan. Nyt BC:n loppusuoralla oon vähän armollisempi itselleni. On tarkoitus opetella, ettei oo repsahduksia, vaan valintoja. Vaikka välillä herkuttelee, on seuraava ateria mahdollista koostaa terveellisistä aineksista. Ja ylläpito sujuu vähemmälläkin itsensä rääkkäämisellä. Että näin.

Treenailut meni näin:
8.10.To Kävelylenkit 4km ja 3km
9.10.Pe Alakroppatreeni
10.10.La Yläkroppatreeni
11.10.Su Lepo
12.10.Ma Alakroppa- ja vatsatreeni
13.10.Ti  Viikkotreeni 1
14.10.Ke Yläkroppatreeni
              Kävelyä 4km, josta 1km 10kg:n painoista poikaa kantaen

Paino 64.6 (-900g, yht. -7.4kg) Jeiiiiii!!!! \o/

p%C3%B6tsi.jpg

Mahasta on kadonnu uskomaton määrä ihraa. Varmaan suurin osa niistä 15 voipaketillisesta, mitä minusta on lähtenyt. ;)

Elämä muutenkin sujuu kivasti. Kuopuksen 1v. synttärit lähestyy. Ja talokauppakin on kohta käsillä. Keittiö on jo varattuna. Kivitasoineen, koneineen. Tällaisena köyhänä kierrättäjänä meidän keittiötoimittaja on tori piste fi. Ja vetimet löytyi edullisimmin ebaysta. Välitilaa/kaappien yläpuolista tilaa mietin vielä. Joku kiveys vai huijaten dc fix, vaiko hirsipaneeli... Vaihtoehtoja piisaa, ja edullisinta etsin. Silmää sen pitää silti miellyttää.

Pesuhuonekin pitää rempata. Ja suunnitelmatki on jo. Sekä osa materiaaleista.

Ihanaa kun saa tän talon suojaisine takapihoineen omaksi! Rakastan tehdä ulkotreenejä meidän takapihalla.

Kaks kissanpentuaki on jo varattu. Kun sisälemmikkikielto kumoutuu ens kuussa!!! <3