Mulla on ihan pöhöttyny olo. Painoa tullu 4 viikossa 6kg ja naamaki ihan turvoksissa. Sormuksetkaa ei liiku sormesta enää mihinkää, just ja just mahtuvat pyörähtään sormessa. Inhottaa olla tämmönen mörssäri. 

 
Ootan vaan että vauva syntyis ja pääsisin ihroistani eroon. Painoa on tullu eka neuvolasta yli 19kg. Turvotusta kylläki tooosi paljon, mut silti! Ja kevään painosta tää laardin määrä on kasvanu 24kg! :/ Tokihan vauva ja istukka ja lapsivesi ja kohtu jne painaa myös jonku verran, mutta on varmasti työn ja tuskan takana päästä tästä massasta eroon! Kohta painan enempi ku mun mies. :o Ikinä ennen en oo painanu näin paljoo.
 
Joka yö alitajuisesti ootan synnytystä. Ihan hirveetä ku ei saa kunnolla nukuttua. Lapsen kokokin pelottaa. Jos se ei pian synny, nii mahtaa kasvaa valtavan kokoiseksi.
 
Huomenna ois esikoisen synttärit. Sillon ois hyvä päivä synnyttää. ;)
 
Ainaki yhen hyvän puolen mä oon löytäny tästä raskaana olosta. Naama on hyvässä kunnossa. Ei oo finnejä viimeaikoina näkyny. :) Ja hiuksetki kasvaa ennätysvauhtia. Tosin kyllä rasvoittuvatki turhan äkkiä.