Posti toi tällä viikolla H&M:n kuvaston. Yleensä ne lentää avaamattomana roskiin, kun netissä on nii helppo tehdä ostoksia, mutta nyt innostuin aamukahvin lomassa selaamaan kuvastoa. Löysin lapsille paljon vaatetta, ja tein netissä tilauksen. Samalla oli pakko Taistollekin tilata jotain, ja itelle äitiysfarkut sekä parit imetysliivit. Niiden koosta en oo varma, mutta isot niien olla pitää. Tilasin varalta kahta kokoa, 80E ja 80D. Oon niin turvonnu että 75-ympärys kiristää ja jättää painaumat ihoon. 


image-normal.jpg


Vaunut on tullu matkahuoltoon. Sieltä toimittajalta tosin tuli viestiä, että ne saattaa olla väärän väriset, koskapa toiselta saman väriset ja merkkiset tilanneelta asiakkaalta oli tullu ilmotus, että hän oli saanut väärän väriset vaunut. Käskivät tarkistaan asian heti matkahuollossa. Ja niin mä teenkin, en halua väärän värisiä vaunuja, haluan ne valkoiset! :)

Huomasin että vieläkään ei tuota vaikeuksia nukkua/pötkötellä mahallaan. Selällään en sen sijaan pysty olemaan kauaa, kun tuntuu että happi loppuu. Puoli-istuva asento jo saa aikaan sen tunteen. Muistan aiemmistakin raskauksista saman vaivan. Kampaajalla oli vaikeaa, kun hiuksia pestiin, ja kosmetologilla kestovärissä piti nousta välillä istualleen, ettei taju mee.