Eka BC-viikko on startannut mahtavasti. Intoa ja kuntoa on riittänyt. Ruokavalio ei oo tuottanut ongelmia, nälästäkään ei oo tarvinnu kärsiä. Protskupatukat ja puddingit vie makeanhimon.

IMG_20200123_120355.jpg

Maanantaina juoksin tunnin hitaan lenkin ja illalla treenasin yläkroppaa.

Tiistaina kävin salilla pt:n ohjaamissa treeneissä, alakroppa sai kunnolla kyytiä, liikkeistä osa poikkesi bc:stä mutta tehosi. Tein jalkaprässiä, hackia, kantakorotettua kyykkyä, polvien koukistusta, sumokyykkyä, polvien koukistusta pallolla, vatsat taljalla ja vatsarutistuksia. Hiki virtasi ja jalat oli pettää alta. Ostin samalla reissulla kärkkäiseltä protskupatukoita alesta 50snt/kpl.

Keskiviikkona aloitin aamun reippaalla 30 minuutin juoksulla. Liukkaus & mukavuudenhalu sai minut toteuttamaan lenkin juoksumatolla. Juoksin 5,74km ja
keskisyke oli 159.
Illalla kävin katsomassa siskon vastasyntynyttä vauvaa ja samalla reissulla ostin lisää protskupatukoita alesta hurjat 29 kpl. Patukat tuli testattua aiemmin ja ne oli erittäinkin maistuvia. 

Eilen oli salipäivä. Tein tehotreenit alakropalle ja hieman myös yläkroppaa.
Tein kapeaa ja leveää jalkaprässiä, hack-kyykkyä, askelkyykkyä, reisiojennusta, lantion nostoja, side step-uppeja.   Loppuun ojentajia ja selkää taljassa ja useammanlaista hauiskääntöä, viparit ja pystypunnerruksia. Varalta tein monipuolisemmat treenit, kun en oo varma pääsenkö enää tällä viikolla treenaamaan.

Tänään aloitin aamun hitaalla 60min juoksulla. 7km kertyi mittariin. Päivä oli hektinen, kun piti körötellä sinne sun tänne lukkiutuneiden pankkitunnusten ja passinhaun merkeissä.

Tein ison satsin kaalilaatikkoa eka kertaa eläissäni. Sillä olikin odottamaton menekki, kun lapsetkin tykkäsi siitä niin paljon, että popsivat useamman annoksen. Niinpä jemmaan jäi vain 2 annosta, kun suunnittelin alunperin pakastavani monta satsia tulevan varalle.

Ruuat on herkullisia ja monipuolisia, jälkkäriäkin voi välillä popsia. Vain mielikuvitus on rajana, kunhan pysyy sallituissa ruoka-aineissa ja määrissä.

Collage%202020-01-24%2019_27_46.jpg