Mun paino ei laske. Se on alimmillaan sen 72,9kg, mutta sen alle ei tunnu menevän millään. :/ Periksi en anna kuitenkaan!!! Jospa mulle onkin kehittyny niin valtavasti lihasmassaa, että paino vaan nousee. ;D Oon käyny joka toinen päivä treenaamassa, ja perse + reidet tuntee tehneensä jotain. Pitäis keksiä tehokkaita liikkeitä myös vatsalle ja käsivarsilihaksille.

Apua ku mua jännittää tuleva. Nimittäin me ollaan vihdoin saatu talosta kirjallinen tarjous, ja vastatarjousta pitäis jättää. Talo siis saattaa mennä kaupaksi, jos ostaja hyväksyy tarjouksen ja kuntotarkastuksessa ei ilmene mitään hälyyttävää.

Sitten tuleeki eteen probleemo: mihin me muutetaan??? Ei oo mitään hajua mihin me halutaan lähtä. Rakentaminen ei enää oo mahdollista, raha-asiat on konkurssin jälkeen sillä tolalla, että velkajärjestelyyn ollaan hakeutumassa. Johonki pitäis tän suurperheen kans asettua, eikä mielellään kovin kauas, ettei lasten koulut vaihtuis.

Se velkaneuvontaki jännittää. Mitä ne sanoo meidän tilanteesta, vai onkohan tilanne jo ihan toivoton. Tulee olemaan jännät kuukaudet edessä! :o