Näin ois tarkoitus. Sekä mulla että ukolla.

Joulu vähän hidasti tätä laardinhävitysoperaatiota. Piti olla yksi mässäilypäivä. Oliki yksi mässäilyVIIKKO!!!

Vuoden vaihduttua otin itseä niskasta kiinni. Heti aamulla lähdin lenkille koiran kanssa, ja yllättäin ukkoki tuppautu mukaan, vaikka tuhosi edellisenä yönä yksinään pullollisen kossua. Itsehän en mitään ottanut, joten olo oli mitä mainioin. Käytiin käveleen vakio 7km reitti, ja lisäksi luistelukaukalolla tarkistaan jäätilanne, joten kilsoja kertyi 8.5. Matkalla juostiinki yks pitkä suora. Aktiivisuusrannekkeen mukaan juoksua tuli 7min, ja suoran pituus on lähemmäs kilometri. Hyvin onnistui kun otti rennosti ja hissukseen hölkkäili semmoista vauhtia, että pystyi samalla juttelemaan. Ei siis liian äkästä spurttia.

Illemmalla käytin vielä lapsia luistelemassa. Kilsoja tuli sillä reissulla noin 2.5. Päivän aktiivisuustaso oli hyvä, sain tavoitteeni täyteen.

Sain siis rakkailta siskoiltani joululahjaksi Polar Loop aktiivisuusrannekkeen. Oon siihen asettanut toisiksi rankimmat tavoitteet, sen mukaan, että normaalisti teen raskasta ruumiillista työtä, jossa kävelyä/jaloilla olemista kertyy paljon. Aktiivisuustavoitteen täyttymiseksi tulee olla jaloillaan n.9h/pv (siivous, tiskaus, pyykkäys jne.) tai kävellä noin 3h/pv, tai juosta n.1,5h/pv. Kahdesti oon joulun jälkeen saanu tavoitteeni täyteen. Tarkoitus olisi alkaneen vuoden puolella saada tuo tavoite täytettyä vähintäänkin 3krt/vko.

Otin varsin ihroistani mitat, ja jatkossa mittailen kerran kuussa, aina kuun alussa.

Tänään, 2.1.2015:

Paino: 74.1kg

Rinnan alta: 84cm (ihmettelinki miksi normit 75-tissiliivit kiristää niin maan penteleesti!!!)

Navan kohdalta: 88cm

Vyötärön kapein kohta: 80cm

Perä: 104cm

Reisi, vasen: 62cm

Reisi, oikea: 61cm

Hauis, vasen: 32cm

Hauis,oikea: 31,5cm

 

Vauvan kans kaikki sujuu mainiosti. Kultsi jokeltelee ja hymyilee. Hyvin kasvaa tissimaidolla. 7.1.15 on 2kk-nla.

Omien punnitusten mukaan painaa suunnilleen 5,7kg, kahdessa kuukaudessa on siis painoa tullu 2,41kg. <3

 

Jeeeeee! 3 viikon kuluttua lähen siskojen kans viikonlopuksi Tampereelle, la 24.1 on naisten Superlauantai Varalan Urheiluopistolla.  Jos oikein innostutaan nii voipi olla myös ravintolareissu ohjelmassa. ;)