Jo viisi viikkoa takana, kyllä aika menee vauhdilla!
Maanantaina tein taas heti aamusta treenit, se on tullut jo tavaksi. Silloin olen energisimmilläni, ja on mukava jatkaa päivää, kun velvoitteet on alta pois. Vaikka tykkäänkin treenaamisesta, niin silti iltaa kohden laiskistun, joten siinä on riski, että jos en tee treenejä aamulla, niin ne jää kokonaan tekemättä.
Treenit tuntui lepoviikon jälkeen raskailta. Tokihan niihin tuli muutenkin muutosta, pidemmät sarjat tässä B-treenissä, pyrkien pitämään painot silti vähintäänkin entisellään. Tunsi kyllä treenanneensa. Loppuun tein vielä 40 istumaannousua.

Tiistaina oli lepopäivä. 

Keskiviikkona treeni A, tällä kertaa sarjoja lyhennettiin, ja painoja pyrittiin lisäämään. Sehän kyllä onnistui, ja taas oli rankat treenit, mahtavaa!!! Iltapäivällä huomasin kurkussa karheutta ja arvelin flunssan olevan tulossa. Jätin tiistaille suunnittelemani tunnin juoksun tekemättä.

Kurkkukipu jatkui koko viikon, harmitti valtavasti kun just olin päässyt uusien treenivariaatioiden makuun. Kutosviikolla teen takuulla neljät treenit, vaikkei ohjelma niin käskekään. 

Ruokailut on onneksi mennyt ohjeiden mukaan. 

Collage%202020-04-19%2011_00_35.jpg

Olo alkaa olla jo tervehtynyt, joten tällä alkaneella viikolla pyrin urheilemaan taas normaalisti. Onkin ollut jo ikävä treenejä.

On ollut aika tylsä viikko. Oon kuluttanut aikaa mm. nettishoppaillen. Tilasin lapsille vaatteita, ja itselleni kauan haaveilemani uudet ulkoiluvaatteet. Northern Frontierin housut ja Ivalo Apparelin takin. Lisäksi Kärkkäiseltä anorakin. 

Collage%202020-04-19%2010_59_12.jpg

Oon jo mietiskellyt, mitä tämän valmennuksen jälkeen... Gorgeous Glutes vai joku henkilökohtainen etävalmennus..? Vai menisikö jonkin aikaa omillaan, kun on hyvät ohjeet olemassa. Saas nähdä.

Paino viiden viikon jälkeen: 68,9kg (-1,3kg)

Viikon urheilut:
Ma: treeni B
Ke: treeni A