Siis mä oon tooosi onnellinen tästä raskaudesta, vauvan liikkeistä, lapsistani ja ukosta, siis koko perheestä. Ja siitä että saan viettää aikaa kuopuksen kans kotona. Ehdin ja jaksan tehdä kotityöt ja panostaa ruuanlaittoon. Sillain mä oon kyl tosi onnellisessa asemassa.

Mutta. Taloudellinen tilanne stressaa päivittäin. Joka ilta nukkumaan mennessä toivon, rukoilen että aamulla heräisin parempaan päivään. Että tilanne muuttuisi. Saatas jompi kumpi talo kaupaksi, jonka jälkeen pankki yhdistäis meän loput lainat. Tai saatas jostain rahoitus pelkästään pienempien lainojen yhdistämiseen. Tai edes rästilaskujen maksamiseen. Ei ole helppoa. Aina kun tili tulee, se myös menee, laskuihin. Eikä edes riitä. 

Toivotaan, että tilanne muuttuu, ja pian! Tätä stressaamista kun ei jaksa loputtomiin. Se syö myös parisuhdetta. 

Joka tapauksessa, tärkeintä että lasten hyvinvoinnista saadaan huolehdittua. Että heillä on ruokaa ja vaatetta ja kaikki tarpeellinen. Laskut on toissijaisia. Ja jos tilanne menee siihen, että luottotiedot menee, niin ei sekään maailman kamalin asia oo. Siitäki selviää, ja silloin perheelle sentään jää suojaosuuden verran rahaa joka kuukausi, toisin kuin nyt!

Tämmösissä aatoksissa tällä kertaa. :/