Eilen heräilin 9 aikaan. Suihkussa käytyäni herätin tytöt. Tein 2 litraa mannapuuroa, että pojatki saa herättyään syödä kupunsa täyteen.

Tyttöjen kans laittauduttiin ja läksittiin ostosreissulle. Matkalla haettiin esikoisen ystävä mukaan.

Vein tytöt Oulun keskustaan ja ite ajeltiin Prismaan. Ajokeli oli tosi huono, kova tuuli ja lunta pyrytti. Onneks vaihettiin alkuviikosta nastarenkaat autoon.

Prisman Hesessä syötiin ja sit mentii kaupan puolelle. Aikomus oli ostaa ruuat Prismasta, mutta se jäi, kun kärryyn kertyi niin paljon muuta ostettavaa.

Prismasta mukaan tarttui shampoota, hoitoainetta, kiinnettä, hammastahnaa, pyykkipulveria, huuhteluainetta, konetiskitabletteja, koiranruokaa, tulostimen väripatruunat, iphonen laturi, liimapuulevyä, salpa, ruuveja, vauvan hoitoalusta yms. 

image-normal.jpg


Seuraavaksi kurvattiin Bauhausiin. Sieltä ostettiin saranat, vedin, valkoinen remonttimaali, ruskea spraymaali ja pensseli.

Ruuat ostettiin lopulta Halpahallista. Mukaan tarttui myös muumi-amme vauvalle ja paita tytölle.

Normiruokien lisäksi ostin myös lohta, karjalanpaistia ja 3kg "harjoituskinkun". Se paistetaan ennen joulua, mutta vasta sitten ku mä oon kotiutunu synnäriltä. En halua ottaa sitä riskiä, että lyön kinkun uuniin ja jouvunki ite lähteen synnärille. :D

Kotiuduttiin reissulta joskus 17 aikaan. Join munkkikaffet ja rupesin suunnitteleen koiraporttia. Otin mitat, piirsin suunnitelmat paperille ja syöksyin pää kolmantena jalkana kellariin sirkkelöimään liimalevyjä 10cm leveiksi suikaleiksi. Katkoin palaset oikeaan mittaan ja hioin leikatut reunat. Mies maalasi saranat ym. hilppeet ruskealla spraymaalilla. 

Kun osat oli valmiit, mies ruuvasi ne yhteen. Sitten maalasin portin ja ruuvattiin se paikoilleen. Kiinnitettiin saranat, salpa ja vedin. Tuli komia portti, ihan meidän näköinen! :)

image-normal.jpg

Illalla tyär otti minusta raskauskuvat ja sitte saunottiin. 

image-normal.jpg

Illalla alakerrasta tihkui jotain nestemäistä, liekkö lapsivettä. En tiiä. Oottelen jatkoa. Luulin jo että yöllä synnytys käynnistyis, mutta ei!