Kyllä viikot menee hitaasti. Kotona ollessa. Päivää rytmittää syömiset. Muuta tässä ei oikeestaan mietikään. Mitä ny mollin sivuja selailee ja töitä etsii. Yks rekryfirman haastattelu on takana ja toinen edessä. :)

Neljä viikkoa bc:a onnellisesti takana. Tää neljäs viikko meni ruokailujen suhteen hyvin, paitsi pe olin tutulla töissä ja siellä meni myöhäsempään kuin piti, ja aamun kiireisen lähdön vuoksi aamupalakin oli väärä, 2 palaa kauraleipää ja muuan ohuenohut kinkku. Päivällä söin rieskaa ja palvikinkkua sekä makaroonilaatikkoa raejuuston kera. Ne oli siis ateriat 2 ja 3.
Lauantaina samoin töitä, ruuaksi perunoita ja jauhelihakastiketta sekä raejuustoa. Rehuja ei ollu saatavilla. Illalla söin ohjeiden mukaan.
Sunnuntaina maistoin parin sentin siivun suklaapiirakkaa. Eilen pari lusikallista vaniljajätskii. Sit iltapala jäi syömättä.

Välillä on hetkellisesti himottanu mm. Snickers-jäätelöä. Sitä ostan kyllä heti ku tää BC loppuu. Suunnittelin myös että käyn tän jälkeen Amarillossa syömässä joko siskojen tai siipan kans. Siihen on enää 6 viikkoa! <3

Urheilusuoritukset vedin seuraavasti:
To 3.9. Viikkotreeni 4.
Pe 4.9. Lepo
La 5.9. Viikkotreeni 1.
Su 6.9. 2-jak. salitreeni / alakroppa + kävely 3km
Ma 7.9. Viikkotreeni 3.
Ti 8.9. Viikkotreeni 2+4 mixaus
Ke 9.9. Kävely 4.3km

Kolmessa viikossa jo tapahtui näkyvää muutosta. Kuvat kertoo enempi ko peili.
 
image.jpg

Paino 67.5kg (-4.5kg, viikossa -600g)
Vyötärö 72cm (-7cm, viikossa -1cm)
Lantio 95cm (-5cm, viikossa -2cm)

Joku kertoi hartioitakin mitanneensa, niin minäki sitten mittasin. Mun hartioiden ympärys on 107cm. :)

Sou häpiiii!
Vihdoin mun kilot oikeesti karisee ja kroppa kiinteytyy. Aivan mahtava tää Bikini Challenge! <3 <3 <3 
Ja tästä jatkan sit 10 viikon jälkeen hyvien oppien kanssa, treenit jatkuu mut ruokavalio saa vähän höllätä ja herkkujaki aion välillä syödä. Treenit vähennän pariin kertaan viikossa, ja juoksen enempi.