Oli helpotus kun nelosviikko ja sitä myötä sairastelut jäi taakse.
Maanantaina olo oli siis ihan normaali, mitä nyt hengenahdistus vaivasi, mutta se vaivaa aina kun en syö rautalisää. En oo nyt flunssan aikana syönyt, kun sanovat että se saattaa hidastaa paranemista.

Flunssasta kun pääsi, tuli uusi vaiva; fasettilukko lapaluiden väliin! Kauhea tuska rintarangassa. Yritin rullailla pallon ja pyyhekäärön päällä, venyttelin ja vääntelehdin joka suuntaan. Kovasti kuului rutinaa ja pauketta, liekö oikeasta nikamavälistä kuitenkaan, kun lukko ei tuntunut hellittävän. Otin sitten Buranan ja panadolin ja levitin ice-geeliä kipualueelle. Illalla huomasin, että rullailu oli sittenkin auttanut ja kipu oli helpottanut, eikä pää enää sojottanut luonnottomassa asennossa. 

Siivosin koko kämpän ja vaihdoin vähän järjestystä olkkarissa. Tuntuu että on siivonnut kunnolla, kun vaihtaa samalla järjestystä.

Illalla pääsin vihdoinkin yli viikon tauon jälkeen vetämään kunnon treenit. Mulla oli salivuoro ja innosta puhkuen tein hurjasti erilaisia kyykkyjä, ojennuksia ja koukistuksia, prässiä, lantion nostoja jne. Myös yläkropan ja vatsan lihakset sai kyytiä. Oon kehittynyt! Sain useamman istumaannousun, kun pari viikkoa sitten en saanut yhtään kädet niskan takana.

Tiistaina oli labrat. Ferritiini, pvk, crp ja kolesterolit tutkitaan. Labrareissulla kävin myös ruokaostoksilla.

Vaihdoin kehonkoostumusmittauksen tiistaille. Kävin siinä ennen ohjattua salitreeniä. Oli enemmän lihasmassaa kuin muutama vuosi sitten, vaikka paino oli suunnilleen sama. Rasvaprosentti oli paljon pienempi. 

Treeneissäkin oli pakarapainotus. Kyllä taitaa perä ja raajat ulvoa tuskasta tulevina päivinä.

Keskiviikkona mulla oli Me&i - vaatekutsut. Tarjosin normi herkkujen lisäksi halloum-salaattia ja vhh-mansikkakakkua, joita itsekin mussutin hyvällä omallatunnolla. Tilasin itselleni ihanan haalariasun, jonka sain emäntänä puoleen hintaan. Lisäksi valitsin emännänlahjaksi ponchon.

Screenshot_20200223_193735.jpg

Illalla mun verikokeiden tulokset kilahti omapostiin. Ferritiini oli vuodessa noussut 15 > 66. Kolesteroli oli 3.1 ja muutkin arvot hyviä. Hb 138.

Torstai oli hektinen päivä, kerhoon, kouluun ja hamppiin ym. kuskailua ja siinä lomassa siivoilua, illalla 90min hieronta. Voi että oli mahtavaa päästä hierojan käsittelyyn. Siinä sai reisien, pohkeiden ja pakaroiden jumit kyytiä. Lopuksi hieroja käsitteli vielä hartiat. Kotimatkan olin punainen kuin paloauto.

Perjantaina osasin ottaa levon kannalta. Vieraita kävi ja illasta alkoi jo vapaasyönti houkuttaa, joten söin vähän herkkuja. Ruuaksi tein makoisan kinkkukiusauksen. 

IMG_20200223_193534.jpg

Eilen ohrapuuroaamiaisen jälkeen päätin hölkätä hieman. Tunti siinä vierähti. 8km kertyi matkaa.

Juostuani valmistin lounaaksi ihanan juustoisen, pekonisen lasagnen fetalla höystettynä. Kylläpä oli maittava Lounas. Ruuan päälle mussutin suklaarusinoita ja suklaa-lakukuulia. Iltapäivällä ajeltiin kummitytön synttäreille. 
Juhlissakaan en kieltäytynyt herkuista. Laskiaispulla maistui HERKULLISELTA. 
Kotiuduttuamme söin vielä lasagnea. 
Illalla tein suurta herkkuani: sulatin voissa pannulla vaahtokarkkeja ja suklaakeksejä. Pakastin mössön hetkeksi, ja sitten vain nautiskelin ihanan toffeen mausta ja koostumuksesta. Pakko oli syöttää osa lapsille, ettei tulis syötyä liikaa. Maha oli turvoksissa ja kipeä nukkumaan mennessäni. Hiilarit ei todellakaan oo mun juttu!!! 

Tänään sitten asento - lepo - ruotuun!
Aamu alkoi kaurapuurolla, raejuustolla ja mehukeitolla. 
Kummipojan ristiäisissä söin lohivoileipiä ja maistoin hieman täyte- ja hyytelökakkua. Illallisen jätin kokonaan väliin, vaikka ei saisi jättää aterioita pois. 
Jospa se eilinen mässäily buustaisi aineenvaihduntaa ja rupeais läski tiriseen! Punnitus taas viikon päästä.

Viikon urheilut:
Ma: koko kropan treenit
Ti: pakaratreenit
La: juoksu 60min hidas