Kolmas viikko valkeni aurinkoisena. Auringon ihana valo herätti 7 aikaan treenaamaan. Tein heti alta pois viikon ekan treenin, joka oli Voimatreeni B. Tällä kertaa treeniin kuului enemmän sarjoja. Extrana tein vielä vatsalihasliikkeitä ja side step-uppeja. Aikaa vierähti reilusti yli tunti.

Treenin jälkeen aamupuuro maistui taivaalliselta.

Tämä on kyllä mahtava valmennus. Voimatasot kehittyy ja ruokaa saa syödä kyllikseen. Ei tarvi nähdä nälkää, ja hiilarit on sallittuja illallakin. Tää on niin mun juttu. Kysymyksiin saa vastaukset perusteluineen, aika usein tulee vielä linkkiä tarkempaan tutkimukseen aiheesta. Voi olla vakuuttunut, että valmentajat tietävät mitä tekevät. Ei kyllä harmita ollenkaan, että lähdin tähän mukaan. Vaikka välillä hirvittää syödä niin paljon ja lisäksi kreatiinit yms, niin tulokset puhuva puolestaan. Aivan mahtavaa!

IMG_20200402_145607.jpg

Maanantaihin kuului myös aurinkoinen kävelylenkki.

Tiistaina hölkkäsin juoksumatolla 75 minuuttia. Vähän enemmän kuin piti, mutta kun en voi jättää juoksua liian vähiin. Vaikkei olekaan mitään tietoa siitä, että onko koko puolimaratonia tänä vuonna.

Keskiviikkona taas ihanat, pitkät treenit. Uudet palkkari pääsi testiin, tällä kertaa Salted Caramel. Oli hyvää, mutta liian makeaa mun makuuni. 
Sitten kiireellä asioille kaupunkiin, pojalle sänky, rakennustarvikkeita, käsin kirjoitettuja kirjeitä, ristikoita ja suklaata postitse piristämään läheisten korona-arkea. Pojan hamppi ja lopuksi vielä ruokakauppaan.
Illalla olin äärettömän väsynyt. Päätäkin jomotti. Nukahdin sohvalle ja siirryin siitä sitten sänkyyn yöunille. 

Torstaina oli lepo, joka hurahti remppahommissa. 

Perjantaina voimatreeni B, pidempänä versiona tämäkin. Painoja sai taas lisätä kaikissa liikkeissä, niin upeaa!! Oli niin rankka treeni, että en tehnyt yhtään extraliikettä. Mahtavaa kun jokaisen treenin jälkeen tuntuu lihaksissa, etenkin pakaroissa, että treeni on mennyt perille. Testasin Double rich chocolate -palkkarin. Oli hyvää! Makeaa, mutta hyvää jopa veteen sekoitettuna. Sekoitan siis aina palkkarit veteen. 

IMG_20200404_095646.jpg

Lauantaina pidin lepopäivän. 

Eilen juoksin 60min sisältäen 10kpl intervalleja. 

Aamulla oli punnitus.
Vihdoinkin alle 70kg!!!

Paino siis 69.9kg. -300g valmennuksen alusta. Kroppa on muokkautunut kivasti. Mittailen taas viikon päästä. Hitaasti, mutta varmasti paino laskee. Toki treenit ja kreatiini pitää kiinni massasta, eihän tämä ole mulla mikään rasvanpolttodieetti, vaan kehonmuokkaus. Toivottavasti valmennuksen jälkeen inbody-mittaus puhuu puolestaan.

Sain Kuntoplussan tilaajalahjan, upeat treenivaatteet. 

Screenshot_20200404_100514.jpg

 

Viikon urheilut:
Ma: treeni, extrasarjat, kävely 
Ti: juoksu 75min
Ke: treeni, extrasarjat
To: lepo
Pe: treeni, extrasarjat
La: lepo
Su: juoksu, intervallit