Eilen tuli 4 viikkoa kevennetyn ruokavalion aloittamisesta (jouluna useamman päivän repsahdus...) Punnitus osoitti, että paino on nyt 72,9kg, joten neljän viikon aikana paino on pudonnut 3,7kg (lähtöpaino 76,6kg). :D Oon kyllä tosi tyytyväinen. Kyllä mä varmasti pääsen tavoitepainoon kevään aikana. En kyllä tarkkaan edes tiedä mikä se mun tavoitepaino on, pääasia että oon tyytyväinen kroppaani. Oisko se ny sitten 65kg näin aluksi. Ja siihen on matkaa vielä 7,9kg. Hiljaa hyvää tulee. :)

Eilen oli myös kultsin 2kk-päivä. Ja neuvola.

Mentiin neuvolaan vähän myöhässä, aika oli 13.30 ja me saavuttiin paikalle n.13.40. Onneksi ei ollu tädilläkään hoppua, siellä se jaaritteli jonkun toisen työntekijän kanssa, ja ei päästy edes heti sisään.

Heti alkajaisiksi pesin Tomasilta kakat pois. Sitten punnittiin. Hän painaa nyt 5215g, eli pikkasen vähemmän kuin meidän puntari väitti... Ja painoa siis on tullut kuukaudessa sellaiset 945g. Ihan hyvin kasvoi käyrillään. Pituuttakin oli jo hurjat 58cm. Syntymästä ottanu spurttia 9cm. <3 Ja päänympärysmitaksi saatiin 40cm.

Tomas sai rotavirusrokotteen. Suun kautta, joten ei paha kokemus. Hyvin näytti maistuvan. Aika iso määrä se rokoteannos. 

Jäntevä vauva. Hymyili äipälle kesken rokotteen latkimisen. :)

Neuvolan jälkeen kokkasin kotona. Lapsille pottumuusia ja jauhelihakastiketta. Itselle ja ukolle en myöskään jaksanu tällä kertaa hifistellä, vaan keitin meille lisäksi pakastevihanneksia ja tein salaatin friseesalaatista, kurkusta, tomaatista ja oranssista paprikasta. Muutama cashew-pähkinä sekaan ja hieman raejuustoa. That's it! Hyvältä maistui jauhelihakastike pakastevihannesten kanssa. Ja pitihän sitä pottumuusiaki vähän maistaa.

Illalla jatkui espanjan tunnit joulutauon jälkeen. Ukko lähti mukaan kaupunkiin hengaileen Tomasin kanssa, ja tytöt (16v. ja 4v.) lähti mukaan hälle seuraksi. 

Oli kiva opiskella pitkästä aikaa, ja jotain jäi päähänki, ettei ihan turhat tunnit ollut. Lenkki jäi välistä, mutta illan siivosin huushollia, ja siinä tuli kyllä melkoisesti liikuntaa. ;)

Nyt aamupalaa kehittelemään. Siinä ei paljon tarvi mielikuvitusta käyttää, aina sama satsi: kaurapuuro raejuustolla ja sokerittomalla mehukeitolla. Joskus seuraksi jälkiuuniruisleipä ohuenohuella kinkulla tai kalkkunalla, ehkä vähän rehuja ja polarjuustoa päälle, jos oikein innostuu. Mää rakastan tuota aamupalaa, toivottavasti en koskaan kyllästy. Ihania ne raejuuston palat siellä puurossa, oikein odotan aina illalla että ois jo aamu, niin pääsis aamupalan kimppuun. :D

puuro.jpg