Maanantain aloitin juoksumaton kyydissä. 75 minuuttia meni keveissä tunnelmissa, mittariin kertyi reilut 8km ja syke pysyi maltillisessa 107:ssa. Korvissa pauhasi äänikirja Valkea voima (huumeäidin tarina). Tosin se tuli loppuunkuunnelluksi kesken juoksun, joten vaihdoin sen lennosta teokseen Äiti meidän.

Tiistaina innostuin maalaamaan olkkaria, ja homma vei mukanaan, joten jätin ohjatut salitreenit väliin ja tein maalausurakan jälkeen treenit kotisalilla. 

Keskiviikkona juoksin ripeästi 60min. Pääsin tavoitteeseeni, eli juoksin yli 10km. 10,45 näytti Polar Ignite suorituksen päätteeksi. Hiki virtasi ja fiilis oli katossa! Rakastan näitä reippaampia, hikisiä lenkkejä. Aineenvaihdunta on tässä bc:n aikana vilkastunut, ja paidanrintamus olikin läpimärkä juoksun loppumetreillä. Näistä spurteista saa koko loppupäiväksi ihanan euforisen tunteen. <3 

Eilisellekin oli maraton-ohjelmaan tungettu juoksua. 30min kovaa. Tavoite oli juosta vähintään 6km. Juoksin 6,01km aikaan 0:30:31.

Olo tuntui hoikistuneelta, joten pyysin tytärtäni ottamaan minusta ekat muutoskuvat. Ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, kuvissa näkyi selvää muutosta! Vyötärö oli kapeampi ja lihaserottuvuutta oli tullut. Aivan upeaa!!! Laitankin muutoskuvaa jo nyt. 😁 Mittailin vähän, ja  senttejä oli kadonnut lantiolta, vyötäröltä, vähän joka puolelta!!!

Collage%202020-01-30%2012_06_27.jpg

Tein eilen myös treenit kotisalilla, clustereina. Ja hyvin sain tuntumaa kohdelihaksiin.

Nordlabille on tullut nyt mahdollisuus mitata ferritiini ym. rautajutut omakustanteisesti. Varasinkin labra-ajan mitatakseni ferritiinin, perusverenkuvan, crp:n sekä kolesterolit. Kiva nähdä miten ferritiini on muuttunut vuoden raudansyönnin jälkeen. Vuosi sitten se oli 15, ja olo oli sen mukainen.
Kolesteroleja minulta ei ole mitattu vuosikymmeniin, joten ihan mielenkiinnosta mittautan nekin, kun hintakin on vain 1,10e/kpl. Ja vastaukset on mahdollista saada omapostiin. 

Tänään pidän lepopäivän. Piti käydä ostamassa näin alkuun 3kk salikortin paikalliselle salille, mutta konttori oli jo kiinni. Joku toinen päivä sitten. Tähän asti kulkemani 60km edestakainen matka salille tuntuu pitkältä, etenkin kun haluan käydä treenaamassa usein.

Kävin Lidlistä ostamassa jääkaapin täyteen terveellistä evästä. Terveellinenkin on hyvää, ja vielä paremmalta se maistuu kauniisti tarjoiltuna. :D

IMG_20200131_135256.jpgScreenshot_20200131_151930.jpg