Vika viikko hurahti vauhdilla. Ohjeiden mukaan oli kevennetty viikko, ja minulle toipilaana se passasi erinomaisesti. Tein siis kahta sarjaa. Niinä kahtena treenikertana, jotka ehdin tehdä. 

Maanantaina kurkku oli yhä kipeä, lisäksi maha oli aivan kuralla. Teki jo niiiin kovasti mieli treenaamaan. Mutta ei, ei vieläkään. Kävin kuitenkin kävelyllä, parempi sekin kuin ei mitään. 

Tiistaina huonosti nukutun yön jälkeen soitin koronaneuvontaan. Kurkkukipu ja hengenahdistus oli vaivannut koko yön. Käskivät käymään koronapäivystyksessä, ja lähdinkin sinne samantien. Crp oli normaali. Ei lämpöä, ei outoja ääniä keuhkoissa/sydämessä. Saturaatio 97 ja pulssi 51. Kaikki siltä osin ok. Lisäksi otettiin coronanäyte ja nieluviljely. Niistä en saanut heti vastauksia. 
Loppupäivän olin todella väsynyt ja pää oli kipeämpi kuin aikoihin. Särkylääkkeiden voimin nukuin lähes koko päivän, ja yöksikin unta riitti. 

 

Keskiviikkona kävin kävelyllä ja siivoilin, mihinkään isompaan en kyennyt, oli voimat pois. Oli kiva lenkkeillä uusissa ulkoiluvaatteissa. Illalla huomasin, että covid19-testin vastaus oli tullut ja se oli negatiivinen. Todennäköisesti nieluviljelykin on nega. 
Aloin jopa miettiä, että ehkä se kurkkukipu onkin afta kurkussa. En kyllä nähnyt kurkussani sellaista, mut jos se on piilossa. Päätin, että alan olla jo treenikunnossa! 

Ruokakin maistui paremmin kuin aikoihin. 

IMG_20200511_165745.jpg

Torstaina siis uskalsin lopultakin treenata. Kevyesti. 40min kesti treenit. Vähän tavallista enemmän nousi sykkeet.

Jospa tää tästä pikkuhiljaa kääntyisi voiton puolelle..

Perjantaina lepo = siivoilua, lasten kans köllöttelyä ja macramejuttuja.

Lauantaina tein viikon tokat treenit. Ihana kun voi taas treenata! Kurkkukipu oli pois ja olo mitä mainioin.
Iltaa kohti tosin huomasin pientä kipua kurkussa taas.

Kävimme ajelulla ja pihoilla moikkaan läheisiämme.

Eilen, äitienpäivänälenkkeilyä vesisateessa. Ja kunnon ruokaa. Toki sallittujen kalorien puitteissa. 

IMG_20200511_165702.jpg

Muutokset:
Paino: 68.2kg (70.2kg) -2kg
Vyötärö kapein: 71cm (75cm) -4cm
Napa: 74cm (77cm) -3cm
Lantio: 95cm (100cm) -5cm
Reisi: 54cm (59cm) -5cm
Käsivarsi: 30cm (28cm) +2cm
Hauis: 32cm (32cm) +-0cm
Penkki 45 > 55
Mave 100 >105

Tämä valmennus oli todella mahtava kokemus. Opin paljon uutta. Kohdallani ensimmäistä kertaa tuli vastaan tilanne, että kroppa meni säästöliekille. Silti onnekseni kroppa tiivistyi ja olen kyllä ihmeissäni, jos inbody väittää että lihasmassaa ei olisi tullut lisää, sairastelusta huolimatta. 

Peppu ainakin pyöristyi / kohosi ja etureidet sai lisää lihasta. 

Collage%202020-05-11%2014_39_13.jpg