Seiskaviikko tosiaan alkoi yli kilon painavampana kuin viikkoa aiemmin. Kyllähän se harmitti. Ja tuli muutenkin ihan luuseriolo, kun kurkkukipu ja tukkoisuus vaan jatkui enkä vieläkään päässyt treenaamaan. :(

Innostuin sitten siivoamaan vähän perusteellisemmin. 

Maanantaina korjasin ruokavalioni tarkemmaksi. Otin punnituksen uudelleen käyttöön, ja huomasin, että oon syöny ihan liian vähän! Siksiköhän se paino jumittaa.. No, jatkossa punnitsen ja lasken kalorit. Vaakalla en takuulla käy kuin maanantaisin.

Ruokavalioni maanantaina:
Aamulla puuroa raejuustolla ja mehukeitolla, yht. 268kcal. Välipalaksi leipää, jossa ohuenohutta kinkkua ja kurkkua sekä paprikaa, 180kcal. Lounaaksi kasviksia, kanaa, tummaa pastaa, suolapähkinöitä, oliiviöljyä, 411kcal.

Päivälliseksi kasviksia, perunamuusia, pinaattilettuja. 364kcal.
Illalliseksi leipä, munia ja oliiviöljyä, ohuenohutta kinkkua, tomaatti,  suolapähkinöitä, pieni munkki (!) 768kcal.
Päivän kalorit 1991.

Tiistaina heräsin ihan kauheaan oloon. Rintaa poltteli, kuin olisi ollut jotain painavaa rinnan päällä. Oli ihan vetämätön olo. Lepäilin lähes koko päivän. Nukuin päikkärit ja silti illalla uni tuli aikaisin.

Keskiviikkoaamuna väsytti. Heräsin silti normaaliin tapaani 7 aikaan. Olo tuntui melko normaalilta. Vatsa oli sekaisin, mutta se nyt on melko usein näin ibd:tä sairastavana. Otin ihan rennosti, kävin kävelyllä ja tein macramee-amppeleita.

Tein omanlaisen makaronilaatikon.

IMG_20200429_151053.jpg

Makaronilaatikko, 2 annosta:
749kcal per annos
Rasvaa 33,54%
Proteiineja 56,84%
Hiilareita 49,56%

Ainekset:
300g naudan jauheliha
2 pientä tomaattia
90g valkokastiketta (Dolmio)
100g tummaa pastaa
75g juustoraastetta
150g he-ma-pa
50g salaattijuustokuutioita

Ruskista ja mausta jauheliha. Lisää pilkotut tomaatit. Levitä kerros uunivuokaan. Päälle pastaa, juustoraastetta. Sitten toinen kerros jauhelihaa, valkokastiketta ja juustoraastetta.
Päälle hemapa, loput makaronit, jauhelihat, fetat ja juustoraasteet. Uuniin n. 25min. Valmis! 👌Oli hyvää ja täyttävää. 

Keskiviikkona iltaa kohti ilmaantui hengenahdistus ja möhkäle kurkkuun, yskäkin palasi. Yöllä nukuin tosi huonosti. Heräsin monta kertaa tunteeseen että en saa happea. Älykellon mukaan valveillaolojaksoja oli yht. 50 minuuttia. 

Torstaina heti herättyäni kuulostelin oloani. Kurkku oli kipeä ja rinnassa painon tunne. Ei siis urheilua vieläkään.
Siivoilin ja tein macrameeta. Käytiin perheen kesken vappubrunssilla rannassa. Söin wilhelmiä, salaattia, metrilakua, vaahtokarkkia ja munkin. Mutta pysyin sallituissa kaloreissa, joten no problem. 
Posti toi mulle takin. Mustan Ivalo apparelin Juva-takin. Palautin siis aiemmin tilaamani musta-oranssin, koska se oli liian pieni ja väri ei passannut mulle ollenkaan. Tää uus, musta on aivan täydellinen!

Perjantaina olin vielä toipilas, vaikka en enää tuntenut itseäni kipeäksi. Varasin kampaajalle ajan,  hiukset tarvii uuden värin ja samalla värjäytän ripset ja kulmat. Mikrobladingit saattaa olla ajankohtaiset joskus sitten kun lopetan imetyksen. 

Lauantaina herätessä kurkku oli kipeä ja ääni käheä. Jotenkin hutera olo koko päivän. Uni tuli aikaisin. Ja nukuin kuin tukki. 

Eilen oli kurkku ja nielu kipeä. Päätäkin särki. Mitä lie koronaa, kun ei mene millään ohi!!! Oireet käy välillä pois, mutta tulee aina takasin. 

Sairastamisesta huolimatta tänään astuin  hieman toiveikkaana vaakalle. Silti toisaalta oletin, että tällä syömisen määrällä paino ei ole ainakaan laskenut. 

Ihmetykseni oli suuri. Paino oli kuin olikin laskenut kivasti!!! 68,7kg. Aivan uskomatonta, että tällaisella mässäämisellä laihtuu! 

Viikon urheilut:
Ke lenkkeily 
-kipeänä koko viikon-

IMG_20200428_115232.jpg

IMG_20200503_144017.jpg