Näillä viikoilla syntyi meän vanhin poika v.2001. <3

Tämä kullanmuru haluaa vielä pysyä masussa.

Tänään oli ihmeen energinen päivä. Yöllä heräsin vessaan klo 5 ja pyöriskelin sängyssä tunteroisen. Sitte olin nukahtanu niin sikeästi, että heräsin vasta 10.30.

Mies lähti kuopuksen kans työreissulle 150km päähän, ja kotiutuvat huomenna. Esikoinen lähti ystävälleen yöksi. Mä jäin poikien kans kotiin.

Innostuin siivoamaan alakerran perusteellisesti. Vaihdoin myös huonejärjestystä. Pyykkäsinki. Tein ruuan ja kävin siskon kans 7km lenkin. Oli -8 astetta pakkasta. Miehen toppatakissa tarkeni. <3 Kävely sujui muuten hyvin ja reippaasti, mutta välillä tuli muutama napakka "sukkapuikkovihlaisu", ja piti hidastaa tahtia / lyhentää askeleita. Sisko muisteli että hällä tuli samanmoisia vihlaisuja ja samalla tavoin oli joutunut lyhentään askelia maaliskuussa viimeisellä lenkillä ennen kuopuksensa syntymää. Aamuyöstä sitten meni lapsivedet. 

Lenkin jälkeen jatkoin pyykkäystä ja laitoin saunan päälle. Hetken mielijohteesta tein teeleipiä, kun leipävarastot alkaa olla loppuun kolutut, ja jäljellä on vain näkkileipää. Perjantaina on kauppapäivä. Ihanaa päästä taas täyttämään ruokavarastot. Pesuaineita, tuikkuja  ym. pitää ostaa samalla. Ja lautaa, maalia sekä antiikkisaranat & jotain muuta kivaa yksityiskohtaa, kun aion tehdä yläkerran portaisiin koiraportin. Nuorempi koira kun luulee portaita vessaksi. Se tekee tarpeensa sisälle vain, jos sattuu pääsemään portaisiin. Nyt "porttina" toimii nukkekoti ja korkea lelukori. :D

Leivät hupeni hetkessä, olihan ne tuoreina voin kanssa tooodella maukkaita.


Teeleivät.                        

9dl vehnäjauhoj

4tl leivinjauhetta

1tl suolaa

1tl sokeria

120g pehmeää voita

4dl maitoa

Sekoita ainekset, muotoile 3 leipästä leivinpaperille pellille, pistele haarukalla, paista +225c n.15 min.


Maha on selvästi laskeunu, ja hengitys kulkee paremmin. Vauva tuntuu alhaalla. Sitkeää limaa ja toooosi vetistä valkkarii tulee enenevässä määrin, välillä myös vaaleanpunervaa limaa on tullu.

Saapas nähä kauanko vielä menee mahaa kasvatellessa. Oisin jo valmis luopumaan tästä pallomahasta ja ottamaan rakkaan vauvani vastaan. <3