On alkanut tulla jonkinlaista kisaväsymystä tähän hommaan. Suolistosairaus alkoi kiusaamaan pitkän tauon jälkeen, niin tuntuu että koko pakka meni sekaisin.

Treenit tulee tehtyä, mutta jo toisen viikon aerobiset on jäänyt väliin. Piha ja terassin teko vie ajan ja jaksamisen. Lenkillä sentään olen käynyt välillä. Mutta ruokavaliota en ole onnistunut noudattamaan lainkaan. Oikeastaan ote herpaantui siinä vaiheessa, kun selvisi, että olen syönyt ihan liian vähän. Kaloreiden nostaminen 1700 > 2200 oli iso muutos, ja pikkuhiljaa alkoi tuntua, että ei mun tarvi laskea kaloreita ollenkaan, vaan saan syödä kaikkea ja niin paljon kuin jaksan, kun tuo kalorimäärä on niin suuri.

Sitten aloin tajuta, että ei se niin mene. Ja siinä vaiheessa alkoikin suoli reistaileen kunnolla. Crohn puhkesi päälle ihan urakalla. Jouduin nopealla aikataululla tähystykseen, joka tiesi suolen tyhjennysoperaatiota ällöttävällä liuoksella. Suoli kyllä tyhjeni, mutta tyhjennys jäi päälle koko viikoksi. Hassua että paino ei silti putoa.

Tähystys oli tiistaina. Suoli oli huonossa kunnossa paksusuolen alkupäässä ja ohutsuolen  loppupäässä. Pääsinkin biologisen lääkkeen infuusion jo torstaina.

Tää kaikki on sekoittanut mun kroppaa ja vaikuttanut jaksamiseen ja motivaatioon suunnattomasti. Paino ei ole mennyt toivottuun suuntaan. No, onneksi se ei oo noussutkaan.

Nyt alkaneella viikolla ryhdistäydyn. Otan kaloreiden laskemisen uudelleen käyttöön ja harrastan myös aerobista. Treenit tuleekin olemaan kovia, sillä tää on tehostettu viikko, jolloin kaikkea tehdään 5 sarjaa! Ehkä sen jaksaa, kun tietää että seuraava on sit kevennetty viikko 2 sarjan treeneineen.

Paino 68.2 kg

Urheilut:
MA treenit
KE treenit
LA treenit, kävelylenkki